SZTÁRDZSÚSZ

Foly­ta­tó­dik a licit Bódi Sylvi hasz­nált bu­gyi­jáért

Bódi Sylvi el­dön­tötte, ele­get tesz a ra­jon­gók aka­ra­tá­nak, ezért el­ár­ve­rezte bu­gyi­jait.

Bódi Sylvi levetett bugyijáért harcolnak az interneten. A modell is meglepődött, de kiderült, hogy a nők és a férfiak egyaránt szeretnék megkaparintani fehérneműit, így egy facebookos csoportban árverésre bocsátotta a már megunt darabokat.

Sylvi nem volt szégyellős
Sylvi nem volt szégyellős
EZT OLVASTAD MÁR?

Egészen különleges kérés érkezett Bódy Sylvihez a minap. A modell egyik követője bizarr ötlettel rukkolt elő: arról érdeklődött, megvásárolhatók-e a használt tangái. Sylvi először ledöbbent, és hallani sem akart erről, de végül kötélnek állt. Saját bevallása szerint a fehérneműire olyannyira nagy lett a kereslet az őt bálványozók körében, hogy bugyibörzét kellett szerveznie. Így lehet immár licitálni a szexi modell tangáira, randibugyijaira, melyeket általában intim helyzetben viselhetett. A különlegesebb példányokért pedig valódi harc alakult ki az elszánt férfiak között.

"Amióta elindítottam a face­bookos gardróbvásároldalamat, azóta folyamatosan mindenféle kérésekkel bombáznak.

A  legtöbben a hadd ne mondjam, milyen bugyijaimra szeretnének licitálni.

Az első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek, mára már megszoktam. A nyomásnak viszont sokáig nem engedtem. Végül úgy döntöttem, hogy a kereslethez igazítom a kínálatot, abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról”

– magyarázta Sylvi az oldalán, miután megnyitotta az első bugyogóalbumot az oldalon.

Eközben a címlapon

Ha kíváncsi vagy, hogy alakult az árverés, illetve szívesen megtekintenéd a szexibugyikat, vedd meg a napilap szombati lapszámát.