TÜZELŐÁLLÁS

Ki­tet­ték Böde Dá­ni­elt a Fradi ke­re­té­ből

Áll a bál a zöld-fe­hé­rek­nél a Vidi el­leni szu­per­rang­adó előtt. Be­ke­mé­nyí­tett a meg­sér­tett edző.
  • Szerző: vav

Ezen a héten nem készülhet társaival az FTC csapatkapitánya, Böde Dániel - értesült az Origo. A válogatott támadót a hétvégi viselkedése miatt száműzte ideiglenesen Szerhij Rebrov, a csapat vezetőedzője.

Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az MTVA kamerái is megörökítették a pillanatot, amikor a Mezőkövesd elleni hazai bajnoki 61. percében, lecserélését követően Böde elég látványosan fejezte ki érzelmeit a kispadon. Csapkodott, káromkodott dühében.

Böde Dániel durcás volt, de Rebrov már látott ilyet Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt. Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el kell fogadniuk a döntését. Részletek a Fradi–Kövesdről: http://bit.ly/2QhdPNs. Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A Nemzeti Sport úgy tudja, lefordították Rebrovnak Böde szavait.

Az eset nem múlt el következmények nélkül. A kedd délelőtti edzésen már nem is vehetett részt a válogatott csatár. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója megerősítette az Origo információit:

Valóban, a hétvégi viselkedése miatt Szergej Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette Böde Dánielt az edzések látogatása alól.

A büntetése azonban csak a Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal"

- tette hozzá Orosz.

Eközben a címlapon