RIPOSTER

Ekkor hagyhatja el a kórházat a BMW-s által letarolt magyar család

A gyors gyógyulás az orvosok szerint is valóságos csoda! Az is kiderült, hol folytatja a család a rehabilitációt.
  • Szerző: Doris

Egy hét múlva már Ausztráliában folytatja a gyógyulást a 38 éves D. Dániel, horvát származású felesége és 7 éves kisfiuk.

Ez abból a szempontból nem meglepő, hogy a család Ausztráliában élt, mielőtt Magyarországra, majd onnan Horvátországba utaztak nyaralni, ám isteni csoda, hogy élve megúszták a borzalmas ütközést. Arról nem is beszélve, hogy máris elhagyhatják a kórházat. A %RIPOST%-nak maga az ismert teniszedző édesapa árulta el, hogy végleg elhagyhatják a zágrábi kórházat, s a jövő hét végén Ausztráliába repítik őket!

Kell még idő, hiszen sérültek vagyunk. De idővel visszatérünk

– fogalmazott a családfő. A család rekordsebességű gyógyulását nemcsak a közvélemény, hanem az orvosok is csodának tartják.

A %RIPOST% megkereste dr. Bense Tamás háziorvost, aki elmondta: nagyon ritka, hogy az ilyen balesetek nem halállal vagy tartós bénulással végződnek. Az orvos arra is kitért, milyen szerencsés körülményei voltak az alapvetően borzalmas balesetnek.

Az apuka bővebb nyilatkozatát, valamint az orvos véleményét a %% szombati lapszámában olvashatod! Keresd az újságárusokná!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?