LOVE

Berki Krisz­tián le­bu­kott: Ő az új sze­relme

Öt hó­nap­pal az­után, hogy Berki Krisz­tián és Hódi Pa­mela hi­va­ta­lo­san is kü­lön­vált, a mű­sor­ve­ze­tőre rá­ta­lált a sze­re­lem.
  • Szerző: Buster

Forró ölelések és csókcsaták váltogatták egymást Berki Krisztián és feltűnően csinos partnernője közt a kecskeméti éjszakában szombaton. Krisztián műsort vezetni érkezett, de dolga végeztével sem távozott, inkább a színpad mellett töltötte az idejét egy eddig ismeretlen hölgy társaságában.

Fotó: Markovics Gábor

Ezek szerint túltette magát a szakításon és már új utakon jár. Márti, a szemfüles olvasóriportere képet is készített a turbékoló párról, de sajnos a fényviszonyok nem kedveztek a telefonos fotózásnak. Ugyanakkor saját szavaival elég részletesen leírta, mit is látott pontosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Óriási buli volt a Retro Fesztivál, forró volt a hangulat. Gondolom, ez ragadhatott át Berkire, aki műsorvezetőként volt jelen. A parti alatt minden szabad percét arra használta, hogy visszatérjen a színpad mellé, ahol egy barna hajú lány várta.

Gyakorlatilag el sem engedték egymást. Hol ölelkeztek, sugdolóztak, hol pedig hosszú csókcsatákat vívtak

- mesélte a napilap keddi számában olvasónk, aki további részleteket is elárult. A lap hasábjain az is kiderül, hogy mit mondott Berki Krisztián.