HŰHA

Ilyen ke­gyet­le­nül rég aláz­tak meg egy anyát, Berki meg­tette - Videó

"Berki Krisz­tián sem­mibe veszi gyer­meke any­ját, min­denki előtt meg­alázza Hódi Pam­e­lát" - így lát­ják a kom­men­te­lők.
  • Szerző: Angie

Vajon mit érezhet egy anya, amikor a gyereke apja ország-világ előtt azzal kérkedik az interneten, hogy a kislánya mennyire szereti az ő új párját?

Berki Krisztián és Mazsi nagyon egymásra talált
Berki Krisztián és Mazsi nagyon egymásra talált
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A minap többen felháborodtak, amikor a világhálón megnézték Berki Krisztián és kedvese, Mazsi egyik Facebook- és Instagram-videóját.

A felvételen azzal büszkélkedett a pár, hogy a négyéves Natika megtanulta, hogyan kell hangüzeneteket küldeni a telefonján. Berkiék azonnal közzé is tettek néhányat ezek közül, melyeken Nati arról beszél, mennyire szereti és csókolja őket, különösen Mazsit, és arról érdeklődik, mikor érnek haza hozzá.

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Az interneten többen úgy vélik, az izomceleb ezekkel a felvételekkel azt akarja üzenni Hódi Pamelának, hogy Natival és új szerelmével már ők hárman alkotnak egy új családot.

A kommentelők azonnal Pamela védelmére keltek, Berki Krisztián és Mazsi videóját pedig megalázónak tartották. Mondván, nincs azzal semmi baj, ha a kislány és az új barátnő szeretik egymást, de ezeket az intim pillanatokat tartsák meg maguknak, esetükben ugyanis nem egy átlagos családról van szó.

Berki Krisztián és Hódi Pamela élete a kezdetektől a reflektorfényben zajlott. A szerelmüket és a szakításukat ugyanúgy végigkövette a nyilvánosság, ahogy nemrég a gyermekelhelyezési perüket. Utóbbiban, bár sikerült egyezségre jutniuk – a bírósági Pamelának ítélte oda Nati teljes felügyeleti jogát –, az édesanya mégsem korlátozza, hogy az apa mikor láthatja a lányát. Ez azonban csak az ő jóindulatán múlik.

Eközben a címlapon

De vajon mikor telik be Pamelánál a pohár?

Ha szeretnéd megtudni, mit szól mindehhez Hódi Pamela, olvasd el a szerdai lapszámában.