SZTÁRDZSÚSZ

Vadonatúj zenekarral tér vissza Beri Ary, új életéről vallott

A Szerelem az első vérig sztárja egy időre teljesen eltûnt a nyilvánosság elől. Életében voltak mélypontok, de most már csak a hivatásával és a hobbijával foglalkozik.
  • Szerző: Ripost

Kétlaki életet él Berencsi Attila, alias Beri Ary, akit az ország a nyolcvanas években a Szerelem első vérig című filmben ismert meg. A gyerekszínészből lett énekes-festőművész őszintén vallott a %%-nak a hivatásáról és arról, hogyan él manapság.

"Kilenc éve letettem a cigarettát és az alkoholt, ami, bármilyen meglepő, egyáltalán nem volt nehéz. Azért volt könnyű a döntés, mert én sosem voltam ezeknek a rabja, csak el kellett határoznom, hogy abbahagyom. Azóta rendeztem az életemet, vidékre költöztem, de hetente több napot is Budapesten töltök a műtermemben, festést tanítok és innen járok edzeni is" - mondta el a %%-nak Attila. 

Annak ellenére, hogy Attila gyakorlatilag a gyerekkorát is reflektorfényben töltötte, ugyanúgy izgul a koncert előtt, főleg, hogy új zenekara, a Neuron március 7-én debütál az Akvárium Klubban.

"Az utolsó pillanatig törekszem arra, hogy legyen egy nívója az előadásomnak. Én akkor is elvagyok, ha nem nézi meg senki, és akkor is, ha tízezer ember nézi meg, és tudom, hogy nem volt olyan, amit érdemes lenne megtapsolni" - fogalmazott Attila.