LOVE

Így bű­völte el Benkő Dá­ni­elt fi­a­tal ked­vese

A lant­mű­vész és fi­a­tal mú­zsája kö­zött még min­dig lán­gol a tűz. Benkő Dá­niel latin sze­rető mód­jára vi­sel­ke­dik a tánc­par­ket­ten Ba­zsa­ró­zsa mel­lett.

Benkő Dániel és ötven évvel fiatalabb kedvese, Bazsarózsa már két és fél éve együtt vannak, a tüzet állításuk szerint nap, mint nap táplálják. Hol néhány obszcén megjegyzéssel, máskor pedig egy forró tangóval.

Benkő Dániel és Bazsarózsa számára a tangó különleges, intim meditáció
Benkő Dániel és Bazsarózsa számára a tangó különleges, intim meditáció
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az argentin tangó számomra a harmóniát képviseli, ez a tánc a szexnél egy minőséggel feljebb van, Bazsa ennek a tudora. Sokat tanultam tőle az utóbbi időben, például frissességet, fiatalságot, vágyat és türelmetlenséget" - vélekedik Benkő Dániel, akit nem csak a művészetben inspirálja fiatal barátnője, hanem abban is, hogy egészségesebb életmódot folytasson, hiszen a páros örökre végzett az állati eredetű ételek fogyasztásával.

Bazsarózsa elmondása szerint nincs is szüksége húsra, hiszen szerinte Dániel igazi oroszlán módjára viselkedik a kapcsolatban. 

Benkő Dániel fél év múlva betölti a 71-et és még mindig bírja az iramot. A lantművészt elmondása szerint a vegetáriánus életmód, Bazsarózsa szerelme és az állandó testmozgás kombinációja tartja fiatalon. Bazsarózsa úgy véli, Benkő Dániel még mindig vonzó férfi, akitől rengeteget tanul a férfi-női szerepekről és a szexualitásról, ami állítása szerint még mindig tökéletesen működik kettőjük között.

Eközben a címlapon