SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen ál­la­pot­ban van a műtét után a nagy­be­teg ma­gyar éne­kesnő

Az éne­kesnő múlt hét pén­te­ken esett át egy fáj­dal­mas, két­órás ge­rinc­mű­té­ten.
  • Szerző: Doris

Végre lezárult Bangó Marika életének legnehezebb időszaka! Az énekesnő múlt hét pénteken esett át egy fájdalmas, kétórás gerincműtéten, ám az orvosok már hétfőn hazaengedték, ami kisebb csodának számít.

Fotó: YouTube

Bangó Marika életét 8 hónapon keresztül megkeserítette a pokoli fájdalmakkal járó gerincsérv, ami több csigolyáját is érintette. Az énekesnő sokáig próbálkozott úgynevezett konzervatív kezeléssel, de végül be kellett látnia, hogy a műtét elkerülhetetlen. Bár rettegett az operációtól, az orvosok közölték vele: ha nem fekszik kés alá, akár kerekesszékbe is kényszerülhet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marika végül engedett, pénteken megoperálták. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy már hétfőn hazaengedik és egy pillanat alatt elmúlnak a kínzó fájdalmai!

"Hála Istennek nagyon jól vagyok! Végre elmondhatom, hogy nem fáj semmim, remekül sikerült a műtét. Most annyi a dolgom, hogy hat hétig nagyon vigyázzak magamra otthon, nem szabad semmit sem csinálnom. Ülni is csak húsz percig, utána séta a lakásban, majd feküdnöm kell" - mondta a -nak Marika, aki először nekünk szólalt meg a műtét után.

Ha érdekel, mi vár az énekesnőre a 6 hét "semmittevés" után, keresd a szombati lapszámát!