KEDVENC

Az egész vi­lá­got meg­ha­totta a zo­kogó kisfiú, akit meg­aláz­tak osz­tály­tár­sai

A videó napok alatt több mil­liós meg­te­kin­tést és öt­száz­ez­res meg­osz­tást ért el. Azon­ban arra a posz­tot köz­zé­tevő anyuka nem szá­mí­tott, ami ez után tör­tént...
  • Szerző: S.K.

Egy kisfiú videója pár nap alatt megmozgatta az egész internetet: Keaton Jones sírva mondja el anyukájának, hogy az iskolatársai megint bántották, csúfolták, hogy csúnya, cikizték, amiért nincsenek barátai, és a fiúnál elszakadt a cérna, úgy érezte: nem bírja tovább a kegyetlen poénokat, gúnyolódásokat. Ugyanakkor bátorító üzenetet is küld társainak, akiket szintén kiközösítenek és bántalmaznak a gyerekek az iskolában: hogy idővel jobb lesz a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A síró kisfiúval készült videó milliók szívét facsarta össze, napok alatt több százezres megosztást kapott, így hírességek is látták – és közülük nagyon sokan bátorító üzeneteket küldtek a kisfiúnak.

Chris Evans Twitteren üzente a kisfiúnak, hogy mindez nem tart örökké, és felajánlotta neki, hogy amíg a bántalmazó gyerekek a sulijában azzal vannak elfoglalva, hogy milyen embereket tartanak feleslegesnek a világban, addig ő elvinné Keatont az édesanyjával a következő Bosszúállók premierjére Los Angelesbe.

A meghívást megerősítette a Hulkot alakító Mark Ruffalo is, azzal, hogy Keaton osztálytársai egy napon, talán nem is olyan sokára nagyon ostobának fogják érezni magukat, amiért ezt tették vele.

A  Csodanőt alakító Gal Gadot azzal vigasztalta a fiút, hogy másnak lenni különleges.

Eközben a címlapon

Hasonló bátorító üzeneteket posztolt a kisfiúnak Katy Perry,  Eva Longoria Baston, Justin Bieber, Ricky Martin és Andie Macdowell. Az iskolai bántalmazás ellen több tucat híresség állt ki, és mindannyian együttérzésükről biztosították. Talán így felcsillan a remény, hogy az iskolai bántalmazás végre nem lesz menő a gyerekek között...