NÍNÓ

Az afgán 27 per­cig erő­sza­kos­ko­dott a mos­dó­ban a ma­gyar lánnyal!

A Ri­post bir­to­kába ju­tott a Döner Kebab vi­de­ó­ka­me­rá­já­nak fel­vé­tele, ami tisz­tán meg­mu­tatja, mi is tör­tént va­sár­nap haj­nali 2 és 3 óra kö­zött a hely mos­dó­já­nál. A fel­vé­te­lek egy­ér­tel­műen bi­zo­nyít­ják annak az afgán mig­ráns­nak a bű­nös­sé­gét, aki sze­xu­á­lis ak­tusra kény­sze­rí­tett egy ma­gyar lányt. La­punk meg­tudta: egy 21 éves lé­gi­kí­sérő az ál­do­zat!
  • Szerző: Ripost

Elképesztő részletekre derített fényt a az afgán migráns által szexre kényszerített fiatal magyar lány ügyében.  Ahogy azt elsőként megírtuk, szeptember 9-én vasárnap hajnali 2 és 3 óra között Budapesten, Tibi atya belvárosi kocsmájának mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad 18 éves afgán férfi szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől. Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez, a videókamera felvételeit is átadta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megtudtuk: Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg. A késő éjszakai órán az étterem még zárva volt, a férfi úgymond „saját szakállára” engedte be a mosdót kereső hölgyet. Nem kizárt, hogy valamiféle „lehetőséget” látott benne. A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz.

Ebben a mosdóban történt az erőszak.
Ebben a mosdóban történt az erőszak.

A lány hajnali 2 óra 26 perckor megy be az illemhelyiségbe, az afgán azonnal utánalép, és belülről bezárja az ajtót. Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk! Később az étterem egy másik dolgozója felfigyel a kiszűrődő zajokra és hallgatózni kezd. Ha a lány segélykiáltásait is meghallotta, s mégsem avatkozik be, akár bűntársként is szóba jöhet! Néhány perc múltán ismét feltűnik, újra hallgatózik...

Ám a történetnek még nincs vége! Ha tudni szeretnéd, hogy mi látható még a felvételen, keresd a keddi napilapot az újságárusoknál!

Az ipari kamerák felvételei itt tekinthetők meg.