LOVE

Exkluzív: Szerelmükről beszélt Apáti Bence és kedvese!

A pár két éve él boldog párkapcsolatban, a többéves korkülönbség sem zavarja őket.
  • Szerző: Ripost

Két éve igazi szerelemben él együtt Földi Lea és Apáti Bence. A táncművész pár mindkét tagja művészcsaládból származik, Lea édesapja színész, író, édesanyja pedig színésznő, akárcsak Bence édesanyja. Édesapja, Apáti Miklós a közelmúltban hunyt el, híres költő, újságíró, kritikus volt.

A pár a HELLO! magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben kapcsolatukról meséltek. Az Operaház színpadán ismerkedtek meg egymással, amikor egy duettet kellett közösen eltáncolniuk. Ennek már két éve, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Lea már tinédzserként plátói szerelmet táplált Bence iránt, ám sosem hitte volna, hogy egyszer majd összefonódik az életük. Bencének ráadásul nem volt túl jó híre a lányok körében, azt beszélték, ágról-ágra száll...

"Úgy volt, hogy felkértek a kolléganőmmel egy munkára, ám ő lebetegedett, és jött helyette Leácska" - mesélte szeretettel Bence.

Hogy a megismerkedés és az összeköltözés után miként alakult a kapcsolatuk, illetve, hogy hogyan jön ki Bence két ikerfiával Lea, elolvashatod a HELLO! magazin legfrissebb, februári számában!

És ezeket olvastad már?