LOVE

Exk­lu­zív: Sze­rel­mük­ről be­szélt Apáti Bence és ked­vese!

A pár két éve él bol­dog pár­kap­cso­lat­ban, a több­éves kor­kü­lönb­ség sem za­varja őket.

Két éve igazi szerelemben él együtt Földi Lea és Apáti Bence. A táncművész pár mindkét tagja művészcsaládból származik, Lea édesapja színész, író, édesanyja pedig színésznő, akárcsak Bence édesanyja. Édesapja, Apáti Miklós a közelmúltban hunyt el, híres költő, újságíró, kritikus volt.

Lea és Bence az Operában ismerkedtek meg.
Lea és Bence az Operában ismerkedtek meg.
Fotó: Markovics Gábor

A pár a HELLO! magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben kapcsolatukról meséltek. Az Operaház színpadán ismerkedtek meg egymással, amikor egy duettet kellett közösen eltáncolniuk. Ennek már két éve, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Lea már tinédzserként plátói szerelmet táplált Bence iránt, ám sosem hitte volna, hogy egyszer majd összefonódik az életük. Bencének ráadásul nem volt túl jó híre a lányok körében, azt beszélték, ágról-ágra száll...

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Hamar összeköltöztek, de ez a javukra vált.
Hamar összeköltöztek, de ez a javukra vált.
Fotó: Markovics Gábor

"Úgy volt, hogy felkértek a kolléganőmmel egy munkára, ám ő lebetegedett, és jött helyette Leácska" - mesélte szeretettel Bence.

Hogy a megismerkedés és az összeköltözés után miként alakult a kapcsolatuk, illetve, hogy hogyan jön ki Bence két ikerfiával Lea, elolvashatod a HELLO! magazin legfrissebb, februári számában!