FÜLES

Andor Éva Azu­rák Csaba miatt tá­vo­zott a TV2-től

A Blikk in­for­má­ciói sze­rint Azu­rák Csaba me­nesz­tette Andor Évát a Té­nyek­ből. A hír­adós már­cius vége óta tar­tott ettől, akkor küld­ték el a csa­tor­ná­tól fő­szer­kesztő pár­ját.

Andor Évát látszólag hirtelen menesztették a Tényekből: a TV2 szombaton küldött sajtóközleménye szerint azonnali hatállyal váltak meg tőle. Bár a közlemény közös megegyezésről ír, a Blikk úgy tudja: Andort kirúgták a csatornától, méghozzá jelenlegi főnöke, Azurák Csaba. Március 24-én ugyanis a csatorna már felbontotta a szerződését a Tények korábbi főszerkesztőjével, akir Andor Éva szerelme volt. „Azt beszélik, Azurák azért döntött így, mert Andor Éva nem illett bele a Tényekkelkapcsolatos jövőbeni szakmai elképzeléseibe” – tudta meg a lap, akik szerint, Azurák a vezetőséggel közösen hozta meg a döntést.

Nem tudni, hol folytatja

A Blikk szerint Andor szerelme kirúgása óta tartott ettől a lépéstől. "Amióta a párját kirúgták a TV2-től március végén, Éva attól tartott, hogy egyik nap majd úgy megy be dolgozni, hogy közlik vele: itt a vége. Miközbenitt tanulta meg az egész szakmát, hiszen még gyakornokként került ide, itt járta végig a szamárlétrát" - mondta a Blikknek egy informátor. Andor és Azurák egyelőre nem szólalt meg az ügyben, és azt sem tudni, hogy a híradós hol folytatja pályafutását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?