SZTÁR

Ki­de­rült, mi okozta a Fa­mí­lia Kft. sztár­já­nak ha­lá­lát

Csü­tör­tök dél­után rend­őrök lep­ték el Ádám Tamás VII. ke­rü­leti ott­ho­nát, mi­u­tán a szí­nész fia hol­tan ta­lálta édes­ap­ját.
  • Szerző: Buster

A szomszédok elmondása szerint a kiérkező orvos már nem tudott segíteni Ádám Tamáson, csak a halál beálltát tudta megállapítani, majd nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, akik késő délutánig helyszíneltek. 

A szomszédok úgy hallották, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka. Ádám Tamást sokan szerették szűkebb lakókörnyezetében, hiszen vidám természetű ember volt, akinek mindenkihez volt néhány kedves szava.

EZT OLVASTAD MÁR?

A színész nevéhez rengeteg színházi és filmes alakítás fűződik, mégis 1991-ben vált igazán ismertté,amikor főszerepet kapott a mára már kultikussá vált, az MTV-ben kilenc éven át futó Família Kft. című sorozatban. Ő alakította a családfő, dr. Szép Károly karakterét, Esztergályos Cecília férjét.

A színész a 2000-es évek elején eltűnt a nyilvánosság elől, de rendszeresen játszott a Szegedi Nemzeti Színházban és rendezőként többször is közreműködött a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Hogy mit mondtak a színész szomszédai, azt megtudhatja a napilap pénteki számából.