HŰHA

Így ro­man­ti­ká­zott egy buja szi­ge­ten a szexi ma­gyar sztár-Fotó

Három éve él nagy sze­re­lem­ben Ada orvos ked­ve­sé­vel, Má­té­val.
  • Szerző: Totti

Kapcsolatukban csak egyetlen gond van, hogy folyamatosan ingázniuk kell Budapest és Nürnberg között, távkapcsolatban élnek. Így nem csoda, hogy kiélvezték Maldív-szigeteki nyaralásuk minden percét.

Galéria - Kattints a fotóra!
Galéria - Kattints a fotóra!
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint egy gyerek, olyan kíváncsisággal fedezte fel a mesés szigetet Ada és szerelme. A kétgyermekes anyuka már annak is nagyon örült, hogy nyolc napot együtt tölthetnek párjával, Mátéval. Boldogságát tovább fokozta, hogy télből a nyárba repültek. Igaz nagyobb társasággal utaztak, de a legtöbb időt együtt töltötték.

Nekünk minden alkalom hatalmas öröm, amikor látjuk egymást, hiszen távkapcsolatban élünk

– mesélte a -nak Ada. „Máté Nürnbergben dolgozik, így állandó ingázás az életünk. Így amikor kiderült, hogy nyolc teljes napig éjjel-nappal együtt leszünk, ráadásul a Maldív-szigeteken, madarat lehetett volna velem fogatni. Lenyűgözött a trópusi környezet. Rabul ejtett az óceán kékje, a gyönyörű virágok, a pálmafák, a buja partszakaszok. Próbáltunk minél többet látni ebből a csodából, így sokat kirándultunk, de volt olyan is, hogy én csak napoztam és élveztem a látványt.”

A műsorvezető csak akkor ijedt meg egy kicsit, amikor meglátta a mini cápákat, a rájákat, ahogy az óceán partjához nagyon közel úszkálnak.

„Gyönyörű élővilága van a szigetnek, első nap óriás nagy gyümölcsevő denevéreket fedeztünk fel” – folytatta. „De nagyon tetszettek a gekkók, nem beszélve az Indiai-óceánban élő különböző cápákról. Esténként 30-40 úszkált a parthoz közel, kicsit félelmetes, de egyben lebilincselő látvány volt. Egyik nap pedig megláttunk egy majd kétméteres tüskés ráját, ami körül még több úszkált, Máté be is ugrott a vízbe, szerencsére nem ” - sorolta az élményeket Ada.

„Egy dologra nem tudott rávenni a szerelmem, hogy elmenjek velük búvárkodni. Pedig ő mondta, hogy ott még különlegesebb és minden színben pompázó halakat lehet látni. A fiaim mondták is, miután látták a fotókat, hogy ők mentek volna vele. Lehet majd egyszer réveszem magam. De én így is felejthetetlen élményekkel jöttem haza! Bár a gyerekeim nagyon jól kijönnek Mátéval, úgy érzem sokat hozzátett a kapcsolatunkhoz ez a néhány nap”mondta a családanya, aki megsúgta: párjával éppen azt próbálják kitalálni, hogy ne kelljen ingázniuk, hogy együtt élhessenek.

Eközben a címlapon