KOMPOST

A Holdat akarta videózni, de olyasmit látott amit nem kellett volna...

Egy profi fotós gondolt egyet, és a kamerájával befogta a Holdat. Extra nagyítással vette amint átvonul az égen és közben valami olyasmit látott, amitől leesett az álla...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy furcsa videófelvétel borzolja napok óta a kedélyeket a közösségi oldalakon. Egy profi fotós, a Holdról készült felvételéről van szó, amit egy Nicon fényképezőgéppel vett fel, 3000 mm-es objektívvel 2018. október 18-án. 

A felvételen azonban nem csak a Hold látható, hanem egy apróbb fényes objektum is, közvetlenül az égitest mellett... Az elképedt fotós azóta sem tudja mi lehetett a rejtélyes tárgy, ezért feltette a videót a közösségi oldalára, plusz, elküldte a civil UFO-észlelésekkel foglalkozó szervezetnek is, a MUFON-nak. (Persze ők még nem válaszoltak.)

A különönös videót ITT nézheted meg!

Néhányan úgy vélekednek, hogy a Hold körül keringő egyik műholdat sikerült lencsevégre kapnia. Mások viszont azzal érvelnek ez ellen, hogy azok a műholdak alig nagyobbak egy labdánál, így aligha láthatóak a Földről.

Lehet, hogy ezúttal az UFO-vadászoknak lesz igazuk, és kiderül, hogy valóban egy földönkívüli űrjármű volt? Sokan szeretnének ebben hinni...

címkék:
És ezeket olvastad már?