NÍNÓ

A gyászoló édesapa a temetés előtt infarktust kapott

Az elhunyt fiatalok szülei üzentek a sofőrnek: kétsége se legyen afelől, hogy ő a hibás. Az egyik áldozat édesapja a történtek hatására infarktust kapott.
  • Szerző: Ripost

Két héttel később sem csillapodnak az indulatok Nagytevelen, ahol három fiatal vesztette életét egy autóbalesetben. A kocsit vezető 21 éves fiú, és az anyósülésen ülő 19 éves fiatalember életben maradtak. Az egyik gyászoló édesapa a temetés előtt pár nappal szívinfarktust kapott, őt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A szülők megtörten adtak interjút gyermekeik elvesztéséről, de határozottak atekintetben, hogy az autót vezető Dávid tönkretette családjukat.

„Sárba tiport mindent”

„Dávid szülei ne csapják be se magukat, se fiúkat azzal, hogy gyermeküket mentegetik. Felelőtlen volt, hibázott és sárba tiport sok embert.” – nyilatkozták a szülők. Patrik édesanyja összetörten mondta el, hogy szombat délután látta utoljára a fiát. A fiúnak hatalmas tervei voltak, ballagás előtt állt, jogosítványt szeretett volna szerezni. „Nagyon szeretlek Anya – szólt még vissza az ajtóból, majd örökre elment”- mondta az édesanya a veol.hu-nak.

Nem tudják a szülők, mihez kezdenek

A fiatalokat többezres tömeg kísérte utolsó útjára: két hófehér és egy barna koporsó állt a ravatalozóban, ahol a fiúk kedvenc dalai is felcsendültek. „Kit keltek fel hajnalban és kinek csináljak szendvicset? Csak vagyunk a házban, sírunk és nem tudjuk mi lesz velünk ezután."- zokogta az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?