BIZARR

65 ezer bizarr üzenet: Teljesen becsavarodott a nő az első randi után

Internetes társkeresőn ismerkedtek meg, egyetlen randijuk volt. A nő utána totál bepörgött, és nem is állt le, amíg a hatóság le nem tartóztatta. Sokkoló történet következik!
  • Szerző: JD

A randi után átlag napi ötszáz szöveges üzenetet küldött a férfinak a 31 éves Phoenix-i nő, ami valószínűleg nemcsak a zaklatás fogalmát meríti ki, de minden férfit elriasztana. De nem csak ennyi történt: Jacqueline hátborzongató ámokfutásának ez csak a kezdete volt.

Miután a férfi közölte vele, hogy nem akar tőle semmit, az üzenetek között már jócskán akadt fenyegető hangnemű is. Például az egyikben a nő kijelentette, hogy szívesen megfürdene a férfi vérében. De azt is kilátásba helyezte, hogy ha elhagyja őt, akkor meg fogja gyilkolni.

 

DJ Intence (@djintence) által megosztott bejegyzés,

A férfi és a nő tavaly randiztak, és azóta újabb találkozóra nem került sor. A rendőrségi jelentés szerint egy alkalommal a férfi látta a háza biztonsági kameráin, hogy valaki betört hozzá, míg nem volt otthon. A rendőrök Jacquelin-t találták a férfi fürdőkádjában, a nő ház előtt parkoló kocsijából pedig előkerült egy hatalmas kés. Majd később a nő megjelent a férfi munkahelyén, és azt állította, hogy a felesége. Ekkor tartóztatták le. Jaquelin a börtönből adott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy azért küldött ennyi üzenetet, mert rájött, hogy a szerelem egy önzetlen dolog, így nem érdekes, hogy nem kapsz viszonzásul semmit, az a lényeg, hogy te mennyit adsz. És ha egyszer elkezdtél adni, akkor nem bírsz leállni.

"Ne merészelj elhagyni... Akkor meg foglak ölni. Nem akarok gyilkos lenni!"

Ez csak egy a fenyegetések közül, amikkel kapcsolatban azt mondta, sajnos a szerelemben nem minden tökéletes. Úgy érezte, a férfiban megtalálta a lelkitársát, és össze fognak házasodni, ahogy mindenki más teszi - ám végül sajnos nem ez történt. Hozzátette, hogy aki szerint furcsa, amit csinált, az nem tudja, milyen az önzetlen szerelem.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?