SZTÁRDZSÚSZ

5 ok, amiért Friderikusz és Claudia utálja egymást!

Liptai Claudia és Friderikusz Sándor kibékíthetetlen ellenségek. Nyíltan már nem beszélnek az évtizedes konfliktusukról, de ha tehetik, nagy ívben elkerülik egymást.
  • Szerző: KLI

És íme, az 5 bizonyíték, hogy Claudia és Fridi nem kebelbarátok...:

1. Friderikusz az új műsorában sem bírta sokáig, Claudiára terelte a szót. Gesztesinél azt firtatta: miért is vált el a pár?  Miközben ország-világ tudta Claudiát nem kicsit viselte meg a válás.

2. Havas Henrik a közelmúltban elmondta, ő tanúja volt annak, hogyan készítette ki Friderikusz Claudiát abban az időszakban, amikor a Claudia Show producere volt. „Üvöltött vele, hülyeségeket beszélt a fülesébe. Valójában tönkretette Claudiát. Claudia tönkre lett téve, Friderikusz tette tönkre” – mondta Havas.

3. A Megasztár idején rendszeresen csipkelődtek egymással. Friderikuszt egy alkalommal Claudia lecsitította, amivel kihúzta a gyufát Friderikusznál. Szó szót követett, majd a következő adásban Claudia Friderikusz családi állapotára terelte a szót. „Sándor, magától is megkérdezhetném, de nem kérdezem" - szólt ki a színpadról az ítésznek, amire a közönség szabályszerűen ujjongani kezdett. "Van válaszom rá" - válaszolt Fridi.

4. Friderikusz az Eddig című könyvében nemes egyszerűséggel „lufinak” nevezte Claudiát.

5. Tizenhárom évvel ezelőtt Friderikusz az egyik napilapnak nyilatkozott Claudiáról. Nem köntörfalazott, kimondta, mit gondolt róla: „Nehéz esetnek ítélem, aki korunk televíziózásának torzszülöttje. Nem sok szakmai munícióval, még kevesebb alázattal és a lehető legcsekélyebb szenvedélyességgel jutott nagyon sokra, ahonnan persze istentelenül nagyot lehet zuhanni”