NÍNÓ

15 éves kis­lányt erő­sza­kol­tak meg Bat­to­nyán

Szom­szédja csalta be és erő­sza­kolta meg, amíg nem volt ott­hon a fe­le­sége. A kis­lány szü­lei 6 napot vár­tak a fel­je­len­tés­sel, csa­lád­ju­kat azóta is zak­lat­ják.
Képünk csak illusztráció (Fotó: Profimadia)
Képünk csak illusztráció (Fotó: Profimadia)

Aradi lapok cikkeznek Magyarországról, miután egy 15 éves kislányt, aki nemégtelepült át Magyarországra szüleivel, a szomszédjuk megerőszakolt. Az adevarul.ro információi szerint a tinit a férfi a házába csábította. A kislány, miután észrevette, hogy a férfi felesége nincs otthon, menekülni próbált, de a 23 éves J.M. akarta ellenére visszatartotta és közösült vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

6 napot vártak

Az eset még május 13-án történt, ám a szülők csak 6 nappal később, 19-én tettek feljelentést a rendőrségen. A román lapok azt is írják, hogy a szülők - annak ellenére, hogy nemrég Magyarországra költöztek - továbbra isAradra jártak át dolgozni, miközben a kislány hazánkban járt iskolába.  Az adevarul azzal zárja cikkét, hogy bár a bántalmazó férfit letartóztatták, családja továbbra is fenyegeti a sértett családját, akik most azt fontolgatják, hogy hazaköltözzenek Aradra. Talán ez a félelem játszhatott közre abban is, hogy 6 napig vártak a bejelentéssel.