NÍNÓ

15 éves kislányt erőszakoltak meg Battonyán

Szomszédja csalta be és erőszakolta meg, amíg nem volt otthon a felesége. A kislány szülei 6 napot vártak a feljelentéssel, családjukat azóta is zaklatják.
  • Szerző: Ripost

 

Aradi lapok cikkeznek Magyarországról, miután egy 15 éves kislányt, aki nemég települt át Magyarországra szüleivel, a szomszédjuk megerőszakolt. Az adevarul.ro információi szerint a tinit a férfi a házába csábította. A kislány, miután észrevette, hogy a férfi felesége nincs otthon, menekülni próbált, de a 23 éves J.M. akarta ellenére visszatartotta és közösült vele.

6 napot vártak

Az eset még május 13-án történt, ám a szülők csak 6 nappal később, 19-én tettek feljelentést a rendőrségen. A román lapok azt is írják, hogy a szülők - annak ellenére, hogy nemrég Magyarországra költöztek - továbbra is Aradra jártak át dolgozni, miközben a kislány hazánkban járt iskolába.  Az adevarul azzal zárja cikkét, hogy bár a bántalmazó férfit letartóztatták, családja továbbra is fenyegeti a sértett családját, akik most azt fontolgatják, hogy hazaköltözzenek Aradra. Talán ez a félelem játszhatott közre abban is, hogy 6 napig vártak a bejelentéssel.