3 éve

Több tárgyból bukásra áll, gyakran lóg az iskolából a mocskos szájú diáktüntető

Valóságos sztárt próbáltak faragni az eddig legmocskosabb szájú diáktüntetõbõl, Nagy Blankából. Aki bár több tárgyból nagyon rosszul áll és annyit lógott már az iskolából, hogy a kicsapás szélére kerülhet, mégis valamiféle továbbtanulásról ábrándozik.

Szerző Ripost

A %RIPOST% információ szerint csak az iskola jóindulatán múlik, hogy még egyáltalán diák maradhat minden idők legtrágárabb  diáktüntetője, a kiskunfélegyházi Nagy Blanka, akit egyre többen már Nagy Mocskos Blankának becéznek.

A mocskos szájú leányzó, akinek "beszédeiben" a legenyhébb kifejezésnek a végbélnyílás felemlegetése számít, ugyanis nemcsak kerüli az iskolát, de több tárgyból  is nagyon rosszul, sőt a bukás közelében áll. Iskolájában nem tartják valószínűnek, hogy az immár túlkoros handabandázó egyáltalán le tud majd érettségizni.

A Soros-média elszántan próbál hőst faragni a mosdatlan szájú leányzóból, akinek kedvenc kifejezése, hogy a férfi hímvesszőhöz hasonlítja azokat, akik nem az ő politikai nézeteit képviselik.  Nagy lendülettel és  valamiféle politikai perverzióval - sejtelmes és erotikusnak szánt mosoly kíséretében - még azt is hozzá szokta tenni, hogy ezek az emberek:

"Ba...ák jól arcon magukat!"

Hogy ezt az "akciót" melyik szexfilmben látta, arról nincs információ.

Az őt futtató propagandisták  persze egy szóval sem említik, hogy hány tárgyból áll a bukás közelében, hogy sokak szerint reménytelenül gyenge tanuló. Ráadásul annyira kerüli az iskolát, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc gimnáziumot, hogy a hiányzásai már közelítik vagy meg is haladták azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.

A %RIPOST% információi szerint - Kiskunfélegyházán ez utcai beszédtéma - a mocskos szájú Nagy Blanka három tantárgyból is a bukás közelében áll, ráadásul ezek közül kettő érettségi tárgy.

Mindeközben a Soros-média már azt híreszteli, hogy Nagy Mocskos Blanka felvételizni fog rendező szakra a Színművészetire. No de hogyan, ha nincs és valószínűleg nem is lesz érettségije?

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!