3 éve

Volner gárdistákkal söpri ki a pártot, teljes az őrület. Katonai puccs a Jobbikban

A maradék jobbikosok ismét egymásnak estek. Volner János, a Magyar Gárda korábbi kiképzõparancsnoka a gárdistákra támaszkodva akarja megdönteni a jelenlegi pártvezetést. Puccsot szervez.

 Szó van a pártszékház elfoglalásáról, Sneider és a többiek sarokba szorításáról és lemondatásáról. Ennek érdekében az erőteljes nyomásgyakorlástól, demonstrációktól sem riadnak vissza.

A %RIPOST% információi szerint Volner János, a párt alelnöke a Magyar Gárda segítségével akarja elsöpörni a jelenlegi pártvezetést.

Volner, a Gárda korábbi kiképzőparancsnoka az elmúlt napokban többször egyeztetett a bakancsos hadak vezetőivel, akikkel mindig is jó kapcsolatot ápolt, mondhatni talonban tartott. Rájuk támaszkodva, szabályos „katonai puccsot” szervezve akarja most kimozdítani helyéről a Sneider-Gyöngyösi-féle, Vona Gábor által bábként mozgatott, árulónak minősített vezetést. Úgy értesültünk, hogy kész a haditerv, Volner csapatai rövidesen megindulnak.

 

 

Nem először kerülne sor a Magyar Gárda (Új Magyar Gárda) politikai nyomásgyakorlására a Jobbikban. Például, amikor kiderült Szegedi Csanád zsidó származása, a gárdisták körbevették a képviselő lakóhelyét, szabályosan terrorizálták, hogy távozzon a pártból.

A gárdisták nem véletlenül segítik Volnert a puccs kivitelezésében, hiszen az alelnök legendásan jó kapcsolatot ápol a bakancsos hadakkal, mondhatni ő a Gárda egyik szülőatyja. Volner kiugrott rendőrtisztként, mint a Magyar Gárda kiképzőparancsnoka kezdte politikai pályafutását.

Személyesen a nevéhez fűződik a kulcsfontosságú gárdisták toborzása, felvétele és kiképzése. Még 2007-ben az elsők között jelentkezett a frissen megalakult Gárda soraiba, melynek később országos szóvivője, sőt főparancsnok-helyettese is lett.

Az elmúlt évek viharaiban titokban mindig megőrizte a gárdista vezetéshez fűződő jó kapcsolatait, ezek felhasználásával akarja most megszerezni a hatalmat a Jobbikban.

Amikor a sokak szemében árulást jelentő néppártosodás megkezdődött a pártban, konspirált módon üzenetet küldött minden gárdistának, amiben biztosította őket hűségéről, s arról, hogy a Gárda titokban tovább él.

 

Hűsége, a gárdistákkal való szoros szövetség jeleként Volner képviselői honlapján a kiemelt képek között, negyedikként a sorban a mai napig ott tart egy gárdistákkal közös fotót.

Külön, írásban is rögzített hűségnyilatkozatban ígérte meg, hogy a párt hatalomra jutása esetén a Magyar Gárdából állami segítséggel fejleszt még ütőképesebb szervezetet. Titkos levelét szövetségük jelképeként a gárdisták azóta is maguknál hordják. Szó szerint ezt írta, s üzenete végére még egy szmájli jelet is odatett:

„A magam részéről minden erőmmel azon leszek, hogy a Jobbik kormányra jutása esetén a Magyar Gárda ne csupán életre keljen, hanem – aktív, állami segítséggel – intenzíven fejlődjön. A Magyar Gárda erősítése ugyanis minden, felelősen gondolkodó magyar jól felfogott érdeke. És senki ne aggódjon: ez remekül összefér a néppártosodással… ”

A gárdistákkal puccsra készülő Volner egyelőre altatni próbálja a pártvezetést,  a Facebookon szedáló, az éberséget elaltató, egységpárti üzeneteket tesz közzé.  Ugyanakkor egy a Népszavának adott interjúban elszólta magát, amikor béna kacsának titulálta a jelenlegi pártvezetést.

Mindeközben teljes gőzzel folyik a készülődés, a megfelelő alkalom kiválasztása, a puccs részleteinek kidolgozása.  Mikor, milyen gárdista alakulatok, hogyan, milyen eszközökkel takarítják el, vagyis kényszerítik távozásra a jelenlegi vezetést.  Volner kiképzőtiszti tapasztalatai jól jönnek a szervezés során.

 

 

A puccsisták kiszivárgott tervei szerint a pártelnök, Sneider Tamás, ha simán lemond, még kaphat valamiféle fontosabb, másodvonalbeli szerepet. Vele kapcsolatban gárdista körökben szkinhedvezéri múltja miatt még nem teljes a bizalomvesztés. Helyettesétől, Gyöngyösi Mártontól azonban muszlim országokban eltöltött évei és muszlimbarát kinyilatkozásai miatt mindenképpen meg kívánnak szabadulni, mint ahogy hasonló okok miatt az árulónak tartott Vona Gábort is végképp eltávolítanák a Jobbik környékéről is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem engedték Majkáékat fellépni a Balaton Soundon

origo.hu

60 migráns akart áttörni Magyarországra a fegyveres bandaháború helyszínéről

borsonline.hu

Több mint 10 éve eltűnt kislány holtteste került elő Diósjenőn

makronom.mandiner.hu

Holokauszttagadás miatt állítanak bíróság elé egy német történelemtanárt

ripost.hu

Kiderült a titok: erre készült halála előtt Berki Krisztián

vg.hu

Menekültek támadtak egymásra a magyar határnál, lövöldözés is történt

metropol.hu

Sokkoló, amit az apa tett, megerőszakolta és megölte a 10 hónapos kislányát

travelo.hu

Bálna tűnt fel a Szajnában, nem ez az első eset

ripost.hu

13 centis körmökkel éli mindennapjait Anna: sokaknál kiverte a biztosítékot

ripost.hu

Vizesen tapad a sárga bikini Kárpáti Rebeka testére - fotó

ripost.hu

Hihetetlen: repülő autót figyeltek meg az éjszaka közepén - Fotó

ripost.hu

Így lesz édes a paradicsom, segít a szódabikarbóna!

További cikkek

BOZÓT

Megbénítja Budapestet a baloldal belharca

BOZÓT

Dühöngenek a magyar autósok: Nem akarnak 800 forintos benzint és olajembargót

POLITIK

A magyarok négyötöde szerint Orbán Viktor a béke pártján áll

POLITIK

Belvárosi épületomlás: súlyos sérüléssel vitték kórházba a fiatal nőt

BOZÓT

A baloldal elismerte, hogy rosszul vezeti Budapestet – sorozatos beismerő vallomások!

BOZÓT

Tömeg a déli határon, órákat kell várni a kánikuulában

BOZÓT

Ellepte a szemét a József Attila lakótelep környékét

BOZÓT

Kamuházat árul Zsámbékon Mártha Imre, a fővárosi közművezér