Létrehozva: 2018.04.18.

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a legjobb barátját is: Szilveszteri coming out

Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal is a fia, Alex.

Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja Maxwell Osborne. Õ is beleszól a magyar politikába.

 

Sürget az idő, jönnie kell a migránsoknak

A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent.

Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is! Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

 

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar osztagok vezetését. Alex és barátja Maxwell szemelte ki például  a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva  a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját…

Maxwell, a kis Soros, meg a coming-out

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok.

 A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.

 

 

                                          

                                                                                                                                        

                                                                    

 

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

 

Bár mindenki tudta a New York-i  felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából...

 

 

Páros utazás, csak mi ketten, hirdették a videó kockái...

Bátran megmutatták országnak-világnak, hogy mi a teljes igazság. Politikai körökben mindez idáig ritkának mondható pikáns Instagram és Twitter üzenetekből sem volt hiány, például, ki hogyan szokott "a másik háta mögé kerülni”, hogy finoman fogalmazzunk.  Szállt a neten az I love you! és a Bromance, a testvérek románca.

 

Nagypolitikai körökben  szokatlan nyíltsággal posztolgatja Soros Alex ezeket a fotókat. Aztán meg egyet mondjuk arról, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama ex-elnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

Ezután jöhet egy közös kép megint Maxwellel.

Ez van és kész?

Mit mondhatunk erre? Ez van és kész, legyenek boldogok. Az már más kérdés, hogy a Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára Maxwell Osbornra.

Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék. Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa, beleértve az atlétatrikót, piros pöttyös zoknit és lila nyakkendőt is.

 

Mindenesetre küldik a pénzt és biztatást neki bőségesen… New York-i  információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé…. 

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit  a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülő  New York-i luxusparty után, ahol mindketten  pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

Egy kép a migránstáborokból...

...egy  meg az Alex által szervezett New York-i jelmezbálról, ahova úgy 500 ezer forintnyi dollár volt a belépő. Maxwell (bal oldalon) ezt a jelmezt választotta. Társának kézmozdulata is megérne egy külön (muszlim) misét.

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

Posztolnak szépen a csodálatos panorámáról és persze közös intim fotókat is. Ezeken mindig felhőtlenül boldognak látszanak.

 

Innen, ebből a lakosztályból indul el Alex reggelente a közeli CEU felé gyalog, eligazítást tartani...

 

 

... és közös tablóképet készíteni a CEU vezérkarával.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

life.hu

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Még az idén növekedési pályára áll a magyar gazdaság

POLITIK

Mit lehet teljesíteni az ukránoknak tett ígéretekből?

POLITIK

Hídpénzbotrány: lassan kirajzolódik a pénz útja

POLITIK

Az ukrán elnök nem érti, hogy miért szeretik jobban Izraelt

POLITIK

Újabb orosz támadások Ukrajnában

POLITIK

Be akarják tiltani a dohányzást a britek