Létrehozva: 2017.11.04.

Újabb szexbotrány: Nők megkínzásával vádolják Soros György jó barátját

Soros György "jobbkezeként", a spekuláns bizalmas barátjaként ismerik azt a híres bankárt, akit most elképesztõ bûncselekménnyel vádolnak. Több nõt megerõszakolt, megvert és megkínzott.

Évtizedek óta Soros György bizalmasának, sőt jobbkezének számít az a híres-hírhedt bankár, akit most több nő brutális megkínzásával, sőt megerőszakolásával vádoltak meg. A legfrissebb hírek még ennél is tovább mennek, eszerint

Soros kedvenc bankára 2010 óta egy kiterjedt embercsempész hálózatot működtetett, a becserkészett és aztán megkínzott, megerőszakolt nők tucatjait egy manhattani pincében tartotta bezárva.

A megdöbbentő hírrel tele van a világsajtó. Howie Rubin, akire Soros hosszú éveken át nagyon kényes befektetési ügyeket bízott, először három nőt kínzott és erőszakolt meg brutális kegyetlenséggel.  Az egyiket annyira megverte, hogy elmozdult a mellimplantátuma, másokat elektromos sokkolóval tett ártalmatlanná, mielőtt megerőszakolta volna őket. De ez még nem minden...

A Wall Street-et megdöbbentette, hogy

a Soros egyik nagy befektetési alapját kezelő férfi 2010 óta egy kiterjedt embercsempész hálózatot működtetett, a becserkészett nők tucatjait egy manhattani pincében tartotta bezárva.

 Az áldozatok embertelen bánásmódban részesültek: Rubin egyiküket annyira megverte, hogy elmozdult a mellimplantátuma, másokat elektrosokkolóval tett ártalmatlanná, mielőtt megerőszakolta volna őket. De volt olyan, akit azzal fenyegetett, hogy ugyanúgy fogja őt is megerőszakolni, mint a saját lányát(!).

 

Számos áldozatnak plasztikai vagy fogászati beavatkozásra volt szüksége a súlyos bántalmazások következtében.

Soros György jó barátja amúgy házas, háromgyermekes dúsgazdag ember. Még azt is megúszta, amikor1987-ben 377 millió dollárt veszített miatta a Merrill Lynch, miután a felettesei jóváhagyása nélkül indított kétes pénzügyi manővereket.

Soros több alkalommal is ragaszkodott a személyéhez, még akkor is visszahívta, hogy segítsen különböző pénzügyi manővereiben, amikor  Howie Rubin a visszavonulás szándékával foglalkozott.

A nőket erőszakoló és megkínzó férfi legutóbb Soros Mortgage-Backed Securities Fund  nevű pénztermelő alapját vezette 7 hosszú éven át, milliárdokat keresve a világot behálózó spekulánsnak.

A megkínzott, megerőszakolt nők elképesztő részletekről számolnak be a vádiratban. Miközben sokkolóval kínozta, kábította őket, azt üvöltözte:

"Szólítsatok Daddy-nek!(Papának) A kislányaim vagytok és a Daddy most megüt benneteket!"

A vádirat szigorúan 18 éven felülieknek tartalommal részletezi a szadista befektetési bankár tetteit, akinek New York-i  luxuslakásában  kínzóeszközöket is találtak, gondosan rendszerezve és felcímkézve.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Őrülten izgalmas kérdés, amely sorsdöntő a magyar fociválogatott életében

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-