5 éve

Kivándorol Amerikába Simicska

Teljes médiabirodalma eladásáról tárgyal, miután állítólag rájött, hogy úgysem nyerhet a Jobbik tavasszal. Simicska cégei milliárdos veszteséget termelnek.

Szerző Dél Barbara

Az origo információi szerint, egy belvárosi kávézóban tárgyalt egy amerikai közvetítővel teljes médiabirodalma eladásáról Simicska Lajos unokaöccse, Nagy Ajtony Csaba ügyvéd. A lap úgy tudja, Simicska azután döntött médiabirodalma eladásáról, hogy

a Jobbik a plakátkampány ellenére nemhogy erősödött, hanem gyengült,

Vona Gábor pedig képtelen úrrá lenni a párton belüli válságon. Simicska ismerősei körében egyre gyakrabban hangoztatja, hogy nem lehet megnyerni a választásokat, és hogy azok után kiköltözik Amerikába.

Az üzletember állítólag próbálta elérni, hogy veszprémi házában történjenek a tárgyalások, de az amerikai befektető erre nem volt hajlandó, így végül a Parlamenthez közeli Egoist kávézóban folytak a megbeszélések.

Simicska birodalma a hírek szerint már milliárdos veszteséget termel, a Magyar Nemzetet kiadó Kft. a Magyar Narancs gyűjtése szerint 2016-ban összesen 762 milliós, a Hír TV pedig 771 milliós veszteséget mutatott fel.

 

Szerző Dél Barbara

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!