5 éve

Kampányszerűen levadásszák a Vonát bírálni merő nyugdíjasokat...

A pártelnök képtelen beletörõdni abba, hogy idõs emberek kemény kritikával illetik. Aki ezt meri tenni zaklatásra, retorziókra számíthat... Felkeresi például egy lejárató szándékú, ellenséges tévéstáb...

A nyugdíjasok vegzálásáról elsőként hírt adó  RIPOST is azonnal fenyegető levelet kapott a Jobbik lakásmédiájától, az N1 tévétől.

Több százezer forintot követelnek tőlünk csak azért mert tudósítottunk a Vona Gábort bíráló székesfehérvári nyugdíjas, Pataki István zaklatásáról. Konkrétan az a bűnünk, hogy leleplező cikkünkben használni mertük  a megfélemlített fideszes nyugdíjasról készített fotójukat.

Az N1 tévé nyilvánvalóan a megfélemlítés szándékával kereste fel a Jobbik pártelnökét kemény szavakkal illető idős férfit, sőt az egész Pataki családot. (Többek között az ő kritikája váltotta ki Vona azóta széles körben idézett, nagy felháborodást kiváltó, a "reszkető kezű, fröcsögő nyugdíjasokról" szóló minősíthetetlen szavait.

A %Ripost% értesülése szerint a pártelnököt bírálni merő nyugdíjasok levadászása, zaklatása, a pártrendezvényektől való távoltartása pártfeladat lett a Jobbikban. Az ellenvélemények ugyanis mérhetetlenül irritálják a cukiságkampányt erőltető Vonát. Már többször számonkérte a         rendezvény-szervezőkön, sőt a testőrein is, hogy miért engednek a közelébe őt szidalmazó embereket.

Ezért a kemény ellenvéleményt megfogalmazó, a pártelnököt kritizálni merő idős embereket megjegyzik, sőt nyilvántartásba veszik a jobbikos aktivisták. Azt kívánják elérni, hogy ne legyen bátorságuk megjelenni a Jobbik rendezvényein.

Információink szerint a székesfehérvári nyugdíjas, Pataki István zaklatását,, a lejárató riport elkészítését is maga Vona Gábor rendelte meg  a Jobbik pártalapítványa által pénzelt N1 tévétől. Az idős ember nevét és címét már a pártrendezvény idején megszerezték és feljegyezték Vona testőrei.

Egy lakótelepen például többször is verbálisan zaklattak olyan idős embert, aki ki merte nyilvánítani FIDESZ szimpátiáját.

"Addig másszál vén f.sz, amíg a Vona hagyja.” Ezt mondta neki az egyik. Amikor elmentem előttük, kiköpnek a földre - örülhet, az ember, hogy nem leköpik -, aztán jönnek az olyan megjegyzések, hogy „ne mozogj, vén szar”. 

-idézte fel az eset részleteit egy nyugdíjas.

Egy 69 éves mozdonyvezetőt pedig a liftből rángattak ki, csak mert tudták róla, hogy lesújtó véleménnyel van a Jobbikról és Vona Gáborról...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!