kulcsár edina
Nyilvánosan fakadtak ki a felszolgáló és az étel miatt is. Luxusba csomagolt gagyinak titulálták dühösen a kaját.
"Merem állítani, hogy a legrosszabb éttermes élmény!" - így kezdődik a beszámolója a férfinak, majd leírta, hogy az Andrássy úton az egyik drága étterembe kaptak kupont. Nagyon fontos nap volt, és ezért már hetek óta készült a srác. Le is foglalta a helyet is jó előre. Amit azonban ott tapasztaltak, teljesen kiverte a biztosítékot.
A férfi történetét a Facebookon osztotta meg:
"A pincér közli, hogy semmilyen foglalást nem lát. Nagy nehezen leültettek minket, majd megkaptuk a menüt. Mivel a pincér nem ajánlotta a tapas tálat, kértünk két levest, egy eperkrémlevest és egy gulyáslevest. A gulyásleves egész ehető volt, az eperkrém ehetetlen, de lehet attól ment el az étvágyam, hogy a pincérhölgy evés közben kérte el a bónuszokat, úgyhogy kvázi kanállal a számban kutattam a lapokért a táskámban. Rá egy perce megkaptuk a számlát is, amit nem értek miért nem ért rá a végén, hiszen mást is rendeltünk utána. Mindeközben a mellettünk lévő párosnak megmutatta a pincér tapas tálat, ami szikkadt májkrém,sajt és szalámi volt, de olyan flegma volt a pincér, hogy az úriember felemelt hangon felszólította, hogy a milyen pathé ez kérdésre nem az a helyes válasz, hogy "hát milyen lenne, normál", hanem az, hogy libamájas. Másodiknak rosé kacsamellett kértünk ruccola salátával, de sajnos közölték, hogy elfogyott a ruccola, így hát fejes salátát kaptunk, extra feltéttel, homokkal. A kacsa szinte hápogott, annyira véres volt, de legalább annyira sótlan is. Az asztalon se só, se bors. Gondoltam kérek majd a pincértől, de ő eltűnt valamerre. Nagy nehezen leküzdöttük salátát és eljött a túrógombóc ideje, ami talán az egyetlen elfogadható étel volt. A vacsora végére pedig párom alig várta, hogy felálljon, mert egy vékony párna sem volt a faszékeken, ami szoknyában elég kellemetlen tud lenni. Összegezve; aranyos lenne a hely, de ezzel a szakáccsal és felszolgálói brigáddal csak egy luxusba csomagolt gagyi kifőzde."