5 éve

Méregdrága, környezetszennyező magánrepülővel repked az LMP-s politikus

Meglehetõsen visszás, amikor a magát zöldpártnak nevezõ LMP elnöke környezetszennyezõ, sokmilliós magánrepülõvel repked. Így küzd a korrupció ellen? Futja rá a családi földmutyiból? Így provokálja saját pártját?

Hadházy  Ákos a Lehet Más a Politika társelnöke, akiről a napokban kiderült, hogy családja révén milliárdos földmutyikhoz van köze, méregdrága luxushobbiban leli örömét.

Imádja a magánrepülőket!

A politikus - akinek családja, a sokak által Hadházy klánnak nevezett "vállalkozás", minden erejével segíti egy osztrák báró Tolna megyei, sok ezer hektárt érintő, nyilvánvalóan törvénytelen földlenyúlását - imádja a magánrepülőket.

Nem tudni, hogy bárkit zavar-e Hadházy milliomos hobbija az LMP-ben, az biztos, hogy ő maga széles körben dicsekszik vele.

A korrupcióellenes harc önjelölt prófétája az  ATV Magánszféra című  műsorában sem állhatta meg, hogy eldicsekedjen méregdrága szenvedélyével. Hadházy a Facebookon is rendszeresen"hergeli" a  sorozatos magánrepkedésről szóló posztokkal a Lehet Más a Politika  híveit.

A képeken, akár egy milliárdos, méregdrága gépek társaságában pózol, folyamatosan hivalkodik luxushobbijával. Aminek környezetszennyező hatását, a magát zöldpártnak tartó LMP néhány híve már szóvá is tette...

Nem tudni, hogy van-e a nevén magánrepülőgép, de az ATV műsorában látottak szerint igen otthonosan mozog a sok-sok milliót érő, Cessna típusú gép belsejében. Ha kedve szottyan, bármikor felszállhat vele, csak kihozza a hangárból. Üzemanyag, pénz nem számít. A gép ára még 14-15 évesen is úgy 50 millió körül mozog... Újonnan pedig akár a 150-200 milliót is elérheti...

 

      

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!