6 éve

Bélsárral öntötték le Budapesten a szcientológusok amerikai nagyfőnökét!

Világbotrány! Szombaton Pesten a Váci úton a felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon a Szcientológus Világegyház nagy titokban Magyarországra érkezett fõnökét.

Szombaton kora délelőttől a Duna Plaza, a Váci út 169. számú ház környékén egyre több lakó adott hangot felháborodásának. A szcientológusok lényegében elfoglalták a környéket, akadályozva a környékbeliek mindennapi békés életét!

 

Később botrány, botrányt követett.  Egy roma család inzultálása a VIP-fogadáson, aztán meg egy nagy vödör hígított bélsár, amivel leöntötték a szcientológusok legfőbb egyházi méltóságát, az egész világot irányító amerikai fővezért, David Miscavige-t!

 

Az egyház kétes hírű vezetője titokban jött Budapestre!

 Már péntektől biztonsági emberek tucatjai lepték el a Váci út 169. környékét,

szabályos  figyelőállásokat foglaltak el a szomszédos lakóházak bejáratánál a szcientológusok felbérelt, öltönyös ügynökei. Egyre több lakó lett dühös rájuk!

Aki rákérdezett arra, hogy mi is ez a felhajtás meglehetősen durva válaszokat kapott:

"Mi köze hozzá?", még ez volt a legfinomabb. Aki akárcsak a telefonjával fotózni próbált arra nagyon durván rászóltak...

"Nyomasztó volt a hangulat, csendesen terrorizálták az embereket..." - mondja neve elhallgatását kérve egy lakó.

Annyi derült csak ki, hogy a magyar szcientológusok, ki tudja milyen külföldi pénzekből hatalmas székház avatására készülnek a Váci úton!

Az is kiszivárgott, hogy magánrepülőgépével a legnagyobb titokban Magyarországra jött a szcientológusok atyaistene, fővezére, David Miscavige is.

Õ a leghírhedtebb szcientológus, akit a Wikipédia állítása szerint családok erővel való szétválasztásával, kényszerített adománygyűjtéssel, újságírók és  a szcientológia kritikusainak zaklatásával, szcientológiában dolgozók megalázásával és fizikai bántalmazásával vádolnak. Amerikai újságcikkek állítása szerint saját édesapja és anyja is megszökött előle, miután erőszakosan fogva tartva próbálta megtéríteni őket...

 

Feldühödtek a környékbeliek

A Váci úton lakóknak egyre inkább elege lett a zaklatásból, különösen miután

szombaton dél körül már több ezer(!) szcientológus lepte el a környéket. A lakók elmondták a RIPOST-nak, hogy a környékbeli házak előtt lépni sem lehetett.

Többen  is hívogatták a hatóságokat, hogy mi ez az egész, mire nagy meglepetésükre azt a hivatalos választ kapták, hogy mindez egy tüntetés a vallásszabadságért! A szcientológusok hivatalosan ezt jelentették be a rendőrségen!

Egy felháborodott lakó elmondta a %RIPOST%-nak, hogy ezután be akart ő is menni az új egyházi központba, mondván, ha ez az egész a vallásszabadságról szól, akkor neki is szabad, de a biztonságiak erőszakkal az útját állták, azt mondták nincs itt szó semmiféle vallásszabadságról...

Tud-e kanalat hajlítani a Nagy Varázsló?

De az igazi botrányok csak ezután következtek. Az amerikai fővezér tiszteletére ugyanis egy közeli szállodában, a Váci úti Park Inn Radissonban akartak elegáns díszebédet és fogadást adni a hírhedt egyház magyarországi helytartói. Csakhogy

az étteremben a szomszédos asztaloknál egy neves roma család is ebédelt, melynek tagjai annak rendje és módja szerint barátkozni próbáltak a szcientológusokkal. 

A %RIPOST% szállodai alkalmazottaktól összegyűjtött információi szerint amikor meghallották, hogy a híres világegyház főnöke a díszvendég, szabályosan körbetáncolták. Néhány pohár bor elfogyasztása után pedig egy kanál meghajlítására próbálták rábeszélni, ha már akkora "varázsló".

A magyar szcientológusoknak egyre kényelmetlenebb lett az egész, nem győztek magyarázkodni hírhedten erőszakos főnöküknek, különösen mikor 

a világegyház hírhedt vezetőjét arra kérték, a mindenáron barátkozni akaró hívatlan vendégek, hogy varázsoljon esőt, ha már annyira jóban van "földönkívüliekkel".

Aztán meg taps tört ki a teremben, amikor odakint tényleg elkezdett cseperegni az eső!

Fekáliával öntötték le a Fővezért!

Az egyre abszurdabb helyzetből Nagy Tamás a szcientológusok magyarországi helytartója és az egyház sajtófőnöke Miklovicz Attila szabályosan kimenekítette a szcientológusok vezérét David Miscavige-t, karon ragadták és sokak által hallott nagy mentegetőzés közepette visszavitték az újonnan avatott székházba.

Útközben azonban még nagyobb botrány kerekedett!

A %RIPOST% értesülése szerint

egy felháborodott lakó - nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház főnökét illetve a környezetében lévőket!

Akkora bűz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban... A nyomukban lévő hívek a fekáliában csúszkálva követték őket... Kétségbeesetten próbálták eltakarítani az ürüléket, az egyházi vezető öltönyét az új székház mosdójában próbálták valahogy rendbe tenni, amint arról kissé fecsegő magyar szcientológusok is beszámoltak...A bűz még szombaton este is jól érzékelhető volt a környéken, amint arról munkatársunk is meggyőződhetett. A környékbeliek gúnyos mosolyok kíséretében mesélik az esetet... Amiről a szcientológusok magyar vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el, talán érthető okokból...

Talán nem túlzás azt állítani, hogy világszenzáció történt...

Ilyen fogadtatásban még soha nem részesült sehol a szcientológiai egyház "pápája", Tom Cruise barátja. A Váci út lakói, mondhatni kitettek magukért...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta, verte, és rendszeresen megerőszakolta öccsét egy székesfehérvári férfi

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű színész: csak 31 éves volt

vg.hu

Nem jön olaj Magyarországra – az ukránok miatt áll a szállítás

ripost.hu

Szívszorító: ez volt Olivia Newton-John utolsó kívánsága

magyarnemzet.hu

A Liu fivérek útja: látjuk-e még őket magyar színekben?

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

lakaskultura.hu

Mérlegelj, mielőtt kinyitod a pénztárcád: 5 drága lakberendezési megoldás, ami olcsó hatást kelt

ripost.hu

"Egy senkiházi b*zi vagy!" - G.w.M is beszállt a zenész háborúba

ripost.hu

A legrosszabbtól tartanak az eltűnt inárcsi családanya lányai, most friss hírek érkeztek

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

BOZÓT

Zavaros elveket valló férfi akarta felgyújtani a szegedi Fidesz-irodát

BOZÓT

Nagy a baj az MO-son, ebből óriási dugó lesz

BOZÓT

Újbudát is ellepték a balhézó hajléktalanok - Fotók

BOZÓT

Karácsony Gergely össze-vissza kapkod

BOZÓT

Most jelentették be, többen megsérültek az autópályán

BOZÓT

Miden pozíciót elveszít Jakab Péter

BOZÓT

Gyurcsány Ferenc készül a visszatérésre

BOZÓT

Pénzért kuncsorog, de beszerzett magának egy 28 milliós autót Hadházy