BIZARR

Kiakasztotta a netet az anyuka, mikor bevallotta, mit csinál a zuhany alatt

Óriási vitát gerjesztett egy anyuka a neten. Egymásnak ugrottak az emberek.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumban szólta el magát az anyuka, és ez teljesen kiakasztotta a közösséget. Õ pedig megdöbbent, mert úgy gondolta, amit tesz, az mindenki számára természetes.

Két táborra szakadtak az emberek, és meglepő hevességgel estek egymásnak a témában. Az anyuka ugyanis azt írta le, hogy ő bizony rendszeresen pisilni szokott, miközben zuhanyzik.

A totális felfordulás ezután kezdődött el.

"Nincs ebben semmi különös. A meleg víz mindenkiből előhozza az ingert. Mi rossz lenne benne?" - írta az egyik hozzászóló.

"Ugyan már, nem kell hőbörögni, ez még környezetbarát is, mert kevesebb víz fogy, ha kihagyod a vécéhasználatot" - vetette fel valaki más.

"A zuhany azonnal meg is tisztít, és egyben a kádat is kitisztítja. Nem kell kiakadni, ez csak pisi!" - osztotta meg a véleményét egy másik anyuka.

De az ellentábort ez egyáltalán nem nyugtatta meg... LAPOZZ!


"Miért nem intézed el a dolgot zuhanyzás előtt? Ez undorító" - jelentette ki valaki.

"Igenis meg lehet érezni egy fürdőszobában, ha valaki rendszeresen ezt csinálja. Szaga marad és kész. Nem erre találták ki a tusolót" - akadt ki egy másik nő.

Persze nem jutott egyezségre a két tábor egy kicsit sem. Mégis sokan védelmükbe vették az anyukát. Volt, aki egyszerűen csak azért, mert úgy gondolta, mindenki azt csinál a saját fürdőjében, amit akar.

És hogy mi lett a kommenteket kiváltó anyuka véleménye végül? Folytatja-e tovább vagy nem? Nos, az persze még nem derült ki. De nagy meglepetést okozott számára, hogy ez ennyire meghökkentő sokak számára. Eddig úgy vélte, teljesen hétköznapi dologról beszél.

És ezeket olvastad már?