BIZARR

Hátborzongató lény keltett pánikot a piacon! Sokkot kaptak a vásárlók!

Az óriási példányt egy gyanútlan vásárló vette észre a gyümölcsosztályon! Vajon hogy került az almák közé?
  • Szerző: Doris

Hatalmas tömeg gyűlt össze az egyik svédországi piac gyümölcsosztályán! Az összes vásárló az almák körül tolakodott, és bár remegtek a félelemtől, kíváncsiságukat mégsem tudták leplezni.

Látni akarták azt a hatalmas madárevő pókot, ami valahogy a gyümölcsök közé keveredett, és óriási riadalmat keltett a zsúfolt csarnokban - számolt be róla a Daily Star.

A 28 éves Maria Trofast először szóhoz sem jutott az ijedtségtől, majd amikor kicsit megnyugodott, felidézte a hátborzongató élményt:

"Épp a gyümölcsök felé sétáltam, amikor észrevettem az elképesztő tömeget. Közelebb merészkedtem, hogy megtudjam, mi történt, és ekkor megláttam azt az almák között rejtőzködő, borzalmas pókot! Akkora volt, mint egy felnőtt férfi tenyere!"

A pókot végül sikerült befogni, a szakértők pedig megállapították, hogy egy veszélyes tarantula, ami egy madarat is le tud nyelni egészben.

Oskar Henningsson, az áruház vezetője sápadtan csak annyit mondott, hogy még soha életében nem volt része ehhez hasonló látványban.

A rendőrség azonnal nyomozást indított az ügyben. Egyesek szerint nem kizárt, hogy valaki szándékosan hagyta ott az állatot.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?