BIZARR

Boldogok a szőrös nők: Elképesztő összeállítást mutatunk

Az elmúlt években egyre gyakoribb, hogy a híresebb, és kevésbé híres nők szőrös hónaljukat fotózzák le és posztolják ki az Instagramra, ezzel is azt mutatva, hogy ők olyan nők, akik azt tesznek a testükkel, amit csak akarnak.

A szőrtelenítésre egy teljes iparág épült, megszámlálhatatlanul sok minden áll a nők rendelkezésre, hogy minél több helyen és több ideig legyenek totálisan szőrmentesek. Nyilván ezt mindenki megszokta, így bármikor, ha egy szőrös testrészt látunk azonnal megindul a vélemény nyilvánítás.

Az emberek egy része undorodik, egy része pedig bátorságnak tartja a hónaljból kikandikáló szőrszálakkal való fotózkodást.

Pedig csak alig száz éve lett divat a szőrtelenítés, legalábbis a hónalj borotválása. A totális csupaszság mindössze két-három évtizede lett némileg elvárás a nőkkel szemben.  A 80-as és 90-es években még minden film (pornófilm) úgy készült, hogy szóba sem jöhetett a fazongyanta.

Az elmúlt években pedig egyre gyakoribb, hogy a híresebb, és kevésbé híres nők szőrös hónaljukat fotózzák le és posztolják ki az Instagramra, ezzel is azt mutatva, hogy ők olyan nők, akik azt tesznek a testükkel, amit csak akarnak.

 

1. Légy bevállalós!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

2. Szexi melltartóhoz jól áll a szőr!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

3. Lázadj bátran!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

4. Retró fehérnemű, retró hónalj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

5. Igéző szemek, dús szőrzet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ltal megosztott bejegyzés,

 

És ezeket olvastad már?