BIZARR

Amit ez a nő szervez rokona temetésére, az mindenkinél kiveri a biztosítékot

Elképesztően bizarr, ami ennek a nőnek a fejéből kipattant...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Akadnak meredek történetek a nagyvilágban, hogy miket is találnak ki emberek, különösen menyasszonyok az esküvőjükre. Szeretnék, hogy tökéletes legyen, minden rendben menjen, emellett viszonylag olcsón meg is ússza.

Egy temetés sem jár kis költséggel, arról nem is beszélve, hogy mindenkinek az a célja ilyenkor, hogy méltóképpen tudjon búcsút venni az elhunyttól.

Na de hogy mi köze ennek a két dolognak egymáshoz? Máris mutatjuk! LAPOZZ!


Egy Kaliforniában élő nő elképesztően abszurd ötlettel rukkolt elő, írja a Metro. Mivel sajnos meghalt a nagynénje, ő maga ugyanakkor esküvőre készül, úgy döntött, igazán praktikus, ha a két ceremóniát egyben tartja meg a templomban. Így ugyanis kissé spórolhat a kiadásokon.

Szóval közzétette közösségi oldalán, hogy aki szeretne búcsút venni az elhunyttól, az közvetlenül az esküvőt megelőzően megteheti, majd ezután már kezdődik is a házasságkötési ceremónia.

A nagy napon nyitott koporsóban vesz részt az elhunyt Karen néni, aki állítólag mindig is imádta az esküvőket. Még ha így van is, azért ennél szürreálisabb eseményt igencsak nehéz elképzelni...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?