BIZARR

Szerző Ripost

2 hete

Újabb fényképes bizonyíték a jövőből, ez mindent megváltoztat

Egy nő, aki elmondása szerint időutazó elárulta, hogy Kína fogja meghódítani a Marsot. A vörös bolygó felszínén több várost is fognak alapítani.

Szerző Ripost

A 37 éves Mary azt állítja magáról, hogy egy időutazó. Elmondása szerint a 3812-es évből érkezett vissza a Földre, hogy beszámoljon arról, mit látott. Ráadásul a nő egy szemcsés fotót is hozott magával bizonyítékként. 

Mary az időutazó bizonyítéka / Fotó: Youtube

Mary elmondása szerint Kína fogja megszállni a Marsot, ahol az emberiség számára városokat hoznak majd létre. Hihetetlenül hangzó utazásáról a The Sun oldalának számolt be. 

„Szóval megjelentem a Marson, úgy nézett ki, mint egy sivatag, sok épülettel, azonnal lefotóztam. A Mars nagyon érdekes volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is” – mesélte Mary. 

Azt is hozzátette, csak a kínaiak bányászhatják a Mars ásványkincseit, mivel egyezségük van róla az egész világgal. De más nemzetek is ellátogathatnak majd a vörös bolygóra, mint turisták. 

A nő beszámolója egyébként azért ébresztett gyanút egyesekben, mert nem értették, miért csak egy képet készített, míg mások egy szimpla kirándulást rengeteg képpel örökítik meg.

A történet bizarr oldala, hogy nemrég egy Edward nevű férfi, aki szintén időutazónak vallja magát, fényképes bizonyítékkal állt elő a közelgő apokalipszisről. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!