BIZARR

Szerző Ripost

2 hete

Sokkot kaptak a bámészkodók: rejtélyes UFO tűnt fel az égen – Fotó

Egy titokzatos tárgy tűnt fel az égbolton, ami maga után nemcsak, hogy nyomot hagyott, de az egész területet bevilágította.

Szerző Ripost

Mindenkit megdöbbentett egy UFO észlelés Kínában. A titokzatos tárgyról még felvétel is készült. Ugyan rejtély övezi a jelenséget, de az biztos, hogy a szemtanúk halálra rémültek tőle. 

A rejtélye UFO jelenség / Fotó: Twitter

Az objektum bevilágította az ég érintett területét, és ahogy egyre közelebb ért a városhoz, nemcsak nagyobb lett, de láthatóvá vált a mögötte húzódó nyoma is. Egyesek szerint úgy nézett ki, mint egy ebihal. A földöntúli tárgy sokakat egyébként csodálkozásra késztetett – írja a Daily Star. 

„Oké, valaki meg tudja mondani, mi ez, hogy ma este aludni tudjak?” - mondta az egyik szemtanú. 

Az UFO hívók azonnal földöntúli észlelésnek tulajdonították a felvételt. Egyesek azonban más okokat sejtenek a rejtélyes jelenség hátterében. Mások viszont úgy tartják, a videó csak egy jól sikerült hamisítvány. 

„Ez egy rakétaindítás, az utolsó másodpercben látható az első fokozat leválása és a második fokozat hajtóművének begyújtása. Bár lehet, hogy valamilyen ballisztikus rakétateszt volt” – írta egy kommentelő. 

„Gyönyörű lehetett az a naplemente, de ez volt a hab a tortán” - írta egy másik hozzászóló.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!