BIZARR

Szerző Ripost

2 hónapja

Az időutazó állítja: szuperképességeket kapnak hamarosan az emberek

A timevoyaging néven ismert TikTok-időutazó azt állította, hogy 10 ember kap szupererőt, azonban vannak, akik rosszra használják majd.

Szerző Ripost

Izgalmasan alakul a 2022-es év egy magát időutazónak nevező TikTok-felhasználó szerint. A timevoyaging néven ismert időutazó azt állítja, hogy november 14-én a Nap engergiakitörése miatt 10 ember szuperképességekre tesz szert a Földön... Igen, jól olvastad. Szuperképességekre...

Fotó: Pixabay

Valószínűleg a videó gyártója nagyon sok Marvel-filmet nézett, s ő is szuperhősöket, illetve gonosztevőket vizionál a Földünkre. Azt állítja, hogy lesznek, akik elképesztő erőre és állóképességre tesznek szert, mint Amerika Kapitány, sőt valaki telekinézisre is képes lesz -írja a Daily Star.

Igen, én igazi időutazó vagyok, hamarosan 10 ember kap majd szupererőt. 2022. november 14-én a Nap egy ritka energiahullámot bocsát ki, amely eléri a Földet - olvasható a TikTokra feltöltött videóban.

Nos tehát, akit érdekelne szupererő, és nincs jobb dolga november 14-én, ajánljuk, hogy álldogáljon egy kicsit napon, hátha ő lesz a következő szuperhős.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!