BIZARR

Szerző Ripost

9 hónapja

Pánik és sikolyok: hátborzongató ezüst fények tűntek fel az égen - Videó

Egy csapat bulizó fiatal vette észre a rejtélyes égi jelenséget. Pillanatokon belül pánik uralkodott el a szórakozókon.

Szerző Ripost

Hátborzongató videó kezdett terjedni a Tiktok közösségi oldalán. A Nicky Beezer nevű felhasználó teljesen pánikba esett, amikor egy bulit videózva rejtélyes, ezüst színű fények tűntek fel az éjszakai égen.

De nem csak a fiatal nő vette észre a különös jelenséget, egyszerre több ember kapta fel a fejét, és sikoltozva kezdtek az ég felé mutogatni. A videót február 4-i feltöltése óta több mint 4 milliószor nézték meg. S ahogy az lenni szokott, alaposan megosztotta az embereket a felvétel, egyszerre több magyarázat is született a rendkívüli eseményre.

Az egyik felhasználó úgy gondolta, hogy földönkívülieket sikerült lencsevégre kapni. Egy másik vélemény szerint, a jelenség a földet és a szellemvilágot összekötő fátyol volt, amit most már mindenki szabad szemmel is láthat.

A történet végére a NASA egyik szakembere tett pontot, aki egészen hihető választ adott a különös égi jelenségre - írja a Daily Star. 

„Ez szinte biztosan az egyik @SpaceX Starlink műhold, amely nem jutott el a megfelelő pályára a geomágneses vihar miatt!” - közölte Lena Vincent asztrobiológus. 

A Starlink műholdas projektet Elon Musk SpaceX vállalata indította útjára, és olyan feladatokhoz biztosít internetkapcsolatot még távoli helyeken is, mint a videohívások, streaming, vagy akár az online játékok.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!