10 hónapja

Sokkot kapott a gazda, miután meglátta, milyen szörnyet ellett a tehene

A különleges külsejű borjú rengeteg figyelmet keltett, a szemtanúk isteni csodának minősítették. Az emberek tömegei gyűlnek össze, hogy imádják.

Nagyon különös teremtmény született az indiai Madhya Pradesh tartomány Indore nevű városában.

A különleges külsejű borjú nagy feltűnést keltett, a szemtanúk „isteni csodának” minősítették.

Fotó: Twitter

Az emberek tömegei gyűlnek össze, hogy imádják és találkozzanak a jószággal. A borjú négy szemel és két szájjal jött a világra gazdája legnagyobb meglepetésére. Mindkét szájával tud tejet inni, és úgy vélik, teljesen egészséges.

„Kora reggel hallottuk, hogy a tehén szülni készül. Amikor megszült láttuk, hogy a borjú meglehetősen rendkívüli. Azonnal hívtuk az állatorvost, aki eljött és azt mondta, hogy ez egy nagyon ritka jelenség. Addig fogom tartani, amíg él, nem számít, hogy meddig. Mindent megteszünk, hogy ezt biztosítsuk” – mondta reménykedve a gazda a Mirrornak.

A mutáns állatról készült videóban még látszik, hogy nagyon bizonytalanul lépked, miközben próbál megismerkedni az otthonával. A gazdája annyira örül az érkezésének, hogy még ölelgetni is szokta.

Nem ez az első eset, hogy Indiában rendellenességekkel születik borjú. Ám általában az ilyen ritka példányok nem élnek sokáig.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!