2 éve

Letolta a vásárló a gatyáját a bolt közepén, és...

Az üzletekben gyakran fordulnak meg igencsak fura alakok, de az eladók általában mélységesen hallgatnak róluk. Kivéve az interneten, ahol névtelenül osztottak meg brutális bolti sztorikat az eladók.

Csak azok érzik át mélyen ezeknek a történeteknek a valóságát, akik dolgoztak már boltban. Bár a vásárlók is látnak néha furcsaságokat, a legtöbb kemény esetnek főképp az eladók a szemtanúi, akik csak szűk baráti és családi körben sztorizgatnak. Most azonban egy internetes fórumon valaki feldobta a témát, és csak úgy dőltek a hajmeresztő történetek! Kapaszkodj meg, ezek után nem lesz ugyanolyan boltba menni!

Fotó: Pixabay.com

„Szupermarketben vagyok pénztáros. A múltkor állt egy pasi a sorban, és látom, nagyon matat a nadrágjában. Aztán letolta a gatyát, elővette a szerszámot, és ott elkezdte kielégíteni magát. Két férfi kiállt a sorból, és kitaszigálták.”

„A gyerekjátékok között, a plüssmacik mellett találtunk egy műanyag poharat. Ami tele volt vizelettel. Vagyis valaki fogta magát, a játékosztályon beleürített a pohárba, és a játékok közé tette. Félelmetes belegondolni, mi lett volna, ha egy gyerek találja meg…”

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció!)

„Egy negyvenes nő összecsinálta magát a bolt közepén. Megesik, van az a hasmenés, meg is sajnáltam, de… nem rohant a mosdóba, vagy hazafelé, még csak szégyent se láttam rajta; barna foltos nadrágban vásárolt tovább, mintha mi se történt volna. Aztán fertőtleníthettem mindent, amit a polcokon megfogott.”

„Valaki a nőiruha-osztályon, a próbafülkében végezte el a nagydolgát. Már csak a produktumot láttam, amikor odahívott egy elborzadt csaj, aki farmert akart próbálni.”

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció!)

„Karácsony előtt egy pasi megpróbált kilopni egy élő pontyot az akváriumból. Szürreális látvány volt, mert a hal folyron kicsúszott a kezéből, de nem zavarta, hogy bámuljuk; addig csinálta, míg a biztonsági őr ki nem kísérte a boltból.”

„Visszahozott egy nő egy cserepes virágot, hogy azonnal fizessük vissza az árát, mert a növény egy hónap alatt elpusztult nála.”

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció!)

„Egy nyolcvanéves bácsika a csemegepultnál megkérdezte tőlem, szeretnék-e drogot venni. Közöltem, dehogyis. Erre megkérte a kezem, azzal fűzött, hogy a szüleim nagyon büszkék lennének rám, ha hozzámennék. 19 évesen más vágyam se volt. Kértem, hogy vásároljon, mert feltartja a sort.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!