tóth gabi
Alaposan kibillenti a násznépet a komfortzónájából ez a trend. Nem csoda, hiszen olyan régi hagyományhoz nyúl, ami azóta változatlan, hogy esküvõk léteznek. Most azonban megérkezett az õrületes váltás!
Aki szervezett már esküvőt, tudja, hogy az egyik legfontosabb szereplője az eseménynek a torta. Nem mindegy, milyen ízesítés, megy-e a szín a dekorációhoz – és persze amikor megérkezik, mindenki vigyáz rá, mint a szeme fényére. Nem csoda, hogy sokkolta az embereket, amikor divatba jött a lógatott torta.
És, hogy miről is van szó? A torta nem stabilan áll egy asztalon, hanem felfüggesztve lóg valahol. Félelmetes látvány, nem?
Aki először lát ilyet, egyből arra gondol: mi lesz, ha leesik az ingatag tálcáról?
És vajon mi történik, amikor szeletelni kezdik?
Van, amikor emelik a tétet, és nem egy tálcán hintázik a torta, hanem konkrétan fejjel lefelé lóg.
Vitathatatlan, hogy merész a lógatás, mint ötlet, de közben csodálatos megjelenést ad a tortáknak.
Sokkal több lehetőséget ad a dekorálásra, mint a hagyományos módszer.
A fejjel lefelé lógatott torta valószínűleg különleges kihívás a cukrászoknak is.
Viszont a színekkel és mintákkal itt sem kell visszafogniuk magukat.
Van, amikor a torta fejjel lefelé lóg, és közben több darabban is van.
Az biztos, hogy az új trend egyre népszerűbb, sorra születnek a felvételek.