Létrehozva: 2018.05.14.

Kipakolnak a pincérnők: nagyon durva, mi folyik az étterem konyháján

Gusztustalan sztorikat osztottak meg egy internetes fórumon. De ez nem minden! Kiderült az is, hogy milyen ételt tanácsos mindenáron elkerülni, ha nem akarsz problémát magadnak.

Sokan imádnak étterembe járni, és legtöbben teljesen gyanútlanul: fogalmuk sincs, hogyan is készül, hol tárolják, amit megesznek. Néha felröppennek hírek mocskos kis éttermi titkokról, de arra a legtöbben legyintenek, azzal, hogy az ilyen helyeket úgyis bezárják. Nos, ebben bizony tévednek! Pincérnők mesélték el egy internetes fórumon, hogy ők miért nem mennének étterembe még akkor sem, ha ingyen lenne.

Az egész azzal indult, hogy valaki megkérdezte: ha gyorsétterembe megy, mi az, amit semmiképpen ne egyen. Arra a válaszdömpingre, amit ezután kapott, egyáltalán nem számított.

A legtöbben a fagylaltot mondták, mint kerülendő rendelést. Ugyanis a gépeket sokkal ritkábban tisztítják ezeken a helyeken, mint kellene, ráadásul akkor sem alaposan. Így hamar penészesek és porosak lesznek, azokon a részeken is, ahonnan felszolgálásra kerül a fagyi.

De az önkiszolgáló üdítőitalokkal sem sokkal jobb a helyzet: egy egykori karbantartó, aki ezeket a gépeket tisztította, megosztotta, hogy egyszer hatalmas adag zselés, összeiszaposodott üdítőmaradékot bányászott ki egy ilyen szerkezetből - nem lehetett más, mint penészes baktériumtelep.

Volt olyan dolgozó, aki azt javasolta, hogy gyorsétteremben semmit ne együnk, mert nem egyszer előfordul, hogy a hozzávalók leesnek a földre – és azokat ugyanúgy felhasználják a szendvicsekben.

Végül sokan megemlítették a gyümölcsturmixokat is, amiről a vendégek hajlamosak azt hinni, hogy egészségesek. Ezeken a helyeken nem azok; bár a pincérnő nem magyarázta meg, miért, ezek után el tudjuk képzelni…

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek