5 éve

Sokkot kaptak a tévések amikor a pénisz-világrekorder letolta gatyáját

Pár éve még azon kesergett a méretes szerszám tulajdonosa, hogy a nõk messze elkerülik és még munkát sem kap miatta. De mióta a hivatalos fütykös-mérésekrõl készült videója bejárta a világot híres lett... Most újra villantott!

Az 54 éves mexikói Roberto Esquivel Cabrera 2015-ben taszította le a trónról az addigi csúcstartót, az amerikai színész Johan Falcon-t szánalmas 34 centis fütykösével együtt. Roberto ugyanis cirka 48 centis szerszámot hord a nadrágszárában... (A Képgaléria a cikk alján a képre kattintva jelenik meg!)

Pár éve még arról kesergett, hogy mennyi problémát okoz neki hatalmas férfiassága, és rossz anyagi helyzete miatt azt próbálta elérni, hogy pénisze méretét fogyatékosságnak ismerjék el, és némi segélyt kapjon miatta...

Ez nem jött össze, ezért elhatározta, hogy csak azért is híres lesz, és bekerül a Guinness-rekordok könyvébe... De ott is visszautasításra talált, azt a választ kapta, hogy nincs ilyen kategóriájuk! Ennek ellenére egy tévéstáb megrendezett neki egy mérlegelés és egy aránylag ízléses fotózást zoknival a szerszámján. Így végül a YouTube segítségével lett ő a világ legnagyobb péniszű embere... Ugyan pénz nem jár a cím mellé, de talán a világhír és a kíváncsi magazinok, tévék hoznak annyit a konyhára, hogy ne kelljen nélkülöznie...

A mexikói egészségügyi hivatal felajánlotta neki, hogy TB-alapon hozzájárulnak egy kissebbítő műtéthez, miután akár normális nemi életet is élhetne, de a férfi hallani sem akart róla. 

"Végre híres vagyok, mert a világon nekem van a legnagyobb péniszem! Eszemben sincs levágatni!"

Bár a nők még mindíg elkerülik és munkája sincs, szinte az egész világon ismerik a nevét. Nemrégiben interjút is készítettek vele, amiből kiderül, hogy azért nem egy leányálom ekkora szerszámmal az élet... sőt!

Vigyázat, csak erős idegzetűeknek! Ha a képre kattintasz, megnézheted hogyan is fest a rekorder nadrág nélkül a maga pőre valójában!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!