Létrehozva: 2016.05.03.

Hatalmas ufó anyahajóra bukkantak az Amazonas őserdejében

Ismét a Google Earth mûholdas térképei buktatták le a földönkívüliek egyik hatalmas anyahajóját, ezúttal a brazil dzsungelben, távol mindentõl.

Brazília mindig is a figyelem központjában szerepelt, ha ufóészlelésekről volt szó. A hatalmas háborítatlan őserdők és az Atlanti-óceán közelsége miatt a hely ideális a földönkívüli látogatók számára, hogy elrejtőzzenek a kíváncsi tekintetek elől, és titkos bázisokat hozzanak létre. Bár fejlett technikájuk lehetővé teszi, hogy észrevétlenül mozogjanak a világban, vannak ritka kivételek, amikor ezt mégsem teszik, vagy éppen elromlik valami... - írja a napiufo.hu.

Egy ufóvadász nemrégiben a Google Earth térképeit böngészve felfedezte, hogy Brazília északnyugati részén, Rodonia sűrű őserdejében, hatalmas űrhajó állomásozott évekkel ezelőtt. Erről egy videót is készített, amit megosztott YouTube csatornáján az ufóközösséggel is.

A felvételeken, messze az erdőirtásoktól, a háborítatlan őserdőben négy fehér kupolaszerű képződmény látható egy tisztáson. Teljesen elütnek a környezettől, vagyis nem természetes tárgyak. Ufológusok szerint pedig nem is emberalkotta építmények. Ki a fene építkezne a dzsungel közepére?

A fehér gömbök közt szabályos távolság van, az egyik egy jókora sötét kör közepén helyezkedik el, a többi pedig mellette egyenes vonalban. Lehetséges, hogy a gömbök egyetlen nagy, szivar alakú ufó részeit képezik, és a sötét köt pedig a leszállóhely. Az ufóhívők közt nincs egyetértés ebben a kérdésben. Mások különálló járműveknek gondolják, a sötét kört pedig a fölalatti bázis bejáratának...

A környéken egyébként korábban számos ufóészlelést is nyilvántartásban vettek. Sokan számoltak be élénk, kék fénnyel ragyogó, az égen száguldozó különös járművekről, háromszög alakú ufókról, és egyéb különös jelenségekről.

Az 1970-es években Brazília északkeleti részén éjszakánként partmenti halászfalvakat terrorizálták rejtélyes zöld fénygömbök, amelyek a tenger alól bukkantak fel, és oda is tértek vissza. Miután két halász meghalt egy ilyen találkozás alkalmával, több halászfalu is elnéptelenedett, mert a rettegő lakók elmenekültek. Ezután a katonaság vizsgálódni kezdett a jelenség miatt.

A több hétig tartó kutatás után, mialatt több száz fotót és egyéb bizonyítékot vizsgáltak megkiderült, hogy az ufók különböző formájúak, és a méretük is igen változatos. Az egyik fotón látható volt egy nagyjából 100 méter hosszú, szivar alakú ufó anyahajó is, ami kísértetiesen hasonlít, a most felfedezett formációra. Amikor a brazil kormány rájött, hogy miről is lehet szó, titkosították a bizonyítékokat, a szemtanúkat és a vizsgálatban résztvevőket pedig így, vagy úgy, de elhallgattatták.

Az ufóvadászokban felmerült, hogy ez talán ugyanaz az anyahajó lehet, mint amit akkor lefotóztak. A földönkívüliek még mindig a környéken rejtőzködnek, a víz alatti és az őserdőben kiépített bázisaikon. Azonban óvakodnak felhívni magukra a helyiek figyelmét. Vajon mi lesz majd akkor, amikor az egyre nagyobb méreteket öltő fakitermelés eléri a rejtett bázis bejáratát?

A szkeptikusok véleménye szerint azonban bármi lehet a felvételeken. Nem kell feltétlenül idegeneket, és űrhajókat belelátni mindenbe. Illegális erdőirtók sátrai, vagy akár kokain feldolgozó üzem épületei is lehetnek a különös alakzatok. Ezt egy elmosódott műholdas felvételről lehetetlen megállapítani.

Ha te is meg szeretnéd nézni a saját szemeiddel az objektumot, csak keresd meg a következő koordinátákat:  -10,268397, -64,606296

Forrás: napiufo.hu

origo.hu

A magyar válogatott cserecsatára lett az internet szupersztárja - fotók, videók!

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

borsonline.hu

Édes pillanat: Katalin hercegné így szeretgette meg gyermekét

mandiner.hu

Joe Biden ismét nagyot ment – most éppen Olaszországban

ripost.hu

Tízből kilenc ember rosszul állítja be a klímát

magyarnemzet.hu

Marco Rossi kimondta, ki a felelős a Svájc elleni vereségért az Eb-n

ripost.hu

Nem tudták megmenteni: legyőzte a rák, elhunyt a legendás énekes

ripost.hu

Még a rutinos sofőrők is megbukhatnak ezen a KRESZ-teszten – te vajon átmész?

ripost.hu

Nem hiszed el, mi a sokáig roppanós kovászos uborka titka

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legboldogabb az idei nyár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

Hátborzongató: erre bukkantak rá egy ház lakói a szekrényükben

BIZARR

Kísérteties fotók: hazaérve vette észre Kata, mit sikerült megörökítenie egy szállodában

BIZARR

Leesett a horgász álla: hátborzongató, mi nézett rá vissza a vízből

BIZARR

Különös dolgok történtek egy házban, majd riasztó jelenséget rögzített a biztonsági kamera

BIZARR

Ledöbbent a házaspár: 100 éves alagutat találtak a házuk alatt

BIZARR

„Azt hittük, hogy szellem van nálunk – amit megörökítettünk, az még borzalmasabb”

BIZARR

Mindent rögzített a kamera: szellemkutya tart rettegésben egy falut – Videó

BIZARR

17. századi festményen találták meg az időutazás bizonyítékát – Fotó