6 éve

Megjelent a sátán egy szelet húson: bepánikoltak a hívők!

Döbbenetes pánikot keltett egy kép, mely az interneten futótûzként terjed. Sokan üzenetértékûnek vélik a hússzeleten riogató bukott angyalt.

Szerző Ómolnár Donát

Egy szelet marhahátszín kellős közepén rajzolódik ki a rettegett bukott angyal, a sátán. Ahogy a képen is jól látszik, a hús tetején egy vigyorgó fej két szarvval tűnik elő. Az alak teste is szépen kirajzolódik az inakból, ráadásul szárnynak tekinthető körvonalak is megjelennek körülötte. Ami azért izgalmas, mert bizony a bibliai sátánnak azok is vannak.

A különleges steakszelet Mexikóban került feldolgozásra és ott figyelt fel rá a húst megvásárló férfi. A kép, amit róla készített, futótűzként terjedt el az interneten.

A mexikói lakosság jelentős hányada hithű katolikus, mindennapjaik  formálója az egyház. Így az emberek többségében valóban pánikhangulatot gerjesztett a bizarr sátánkép. Többen azt mondják, Isten üzent ilyen módon, mivel szerinte változtatnunk kéne a szokásainkon. Sokan persze a természet furcsa tréfájának tartják a marhahúsban megjelenő sátánt, és véletlenek színjátékaként tekintenek az egész kálváriára.

Szerző Ómolnár Donát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!