6 éve

A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót

Ki ne hallott volna már a rejtélyes nevadai 51-es körzetrõl, ahová állítólag az 1947-ben, Roswellnél lezuhant idegen ûrjármûvet szállították annakidején. Számos film és könyv is született a témában. A hely azóta is az ufóvadászok kedvenc célpontja, megfigyelési területe..

Többen állítják, hogy az 51-es körzet néven elhíresült területen, földönkívüli űrhajók tárolása, (köztük az állítólag Roswellben lezuhanté is), tanulmányozása és technológiáinak megfejtése folyik, illetve korábban földönkívüli kísérleteket is végeztek. Ezeket az elképzeléseket azonban eddig senki sem tudta igazolni. Egyre csak szaporodnak a találgatások.

Ezúttal az ufosightingsdaily.com főszerkesztője, Scott Waring rukkolt elő egy új elmélettel. Szerinte ugyanis a körzetben egy harminc méteres ufót rejtegetnek, amit egykor hangárban tartottak, de az utóbbi években köré építettek egy egész létesítményt. - írja a Daily Mail.

Mindezt Google-Earth időutazó funkciója alapján bizonygatja, ami megmutatja, hogy miként változott egy adott vidék az évtizedek során.


- Az a gyanúm, hogy a Google hamarosan törli majd ezt a műholdas felvételt a térképről. Ez a harminc méteres UFO még mindig ott van. Felhúztak köré egy létesítményt, a helységet pedig légkondicionálták, mert hűvösen kell tartaniuk - magyarázza Scott Waring, aki egy videót is közzétett arról, hogyan bukkanhatunk az UFO nyomára.

Persze mindez csak elmélet, hiszen senki sem tudja biztosan, hogy mit rejthetnek a körzet titokzatos épületei. Ám, bármi lehetséges...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!