A NAP VIDEÓJA

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.16. 18:45

Forró képek, falatnyi bikinire vetkőzött az olimpia szépe

Volt mit felejtenie a párizsi olimpián történtek után. Alica Schmidt paradicsomi helyen élvezi az életét.

Élete álma teljesült azzal, hogy Alica Schmidt futhatott a párizsi nyári olimpián. Mégsem csak kellemes emlékeket őrizhet a rendezvényről, így különösen jól jött számára, hogy a Maldív-szigeteken még októberben is pazar környezetben nyaralhat és feledheti a sérelmeit.

Alica Schmidt idén végre futhatott olimpián, ha nem is sült el jól
Alica Schmidt idén végre futhatott olimpián, ha nem is sült el jól            Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 25 éves német atléta – akit évek óta a világ legszexibb sportolónőjeként emlegetnek – már a 2021-ben megrendezett tokiói játékokon is részt vett, de akkor csak tartalék volt és nem versenyzett. Most viszont bekerült a németek 4x400 méteres vegyesváltójába. Éppen ebből kerekedett jókora botrány. A döntőbe sem jutott négyesből kimaradt futónő (ráadásul az egyik férfi induló szerelme) azzal vádolta a döntéshozókat, hogy Alica népszerűsége miatt hagyták ki őt, noha gyorsabb az Instagramon közel 6 milliós rajongótáborral bíró, gyönyörű influenszer-modell-sportolónál. 

Alica felejteni akart

A sajtóban megjelentek és a kommentháború sokáig bántották Schmidtet, de az üdülőparadicsomban készült fotói és videói tanúsága szerint most már önfeledt boldogsággal tudja átadni magát az élet örömeinek.

Hol a terasz szélén kifeszített függőágyban ébredezik vagy éppen olvasgat a (saját kifejezésével élve) "paradicsomban", hol a környék szépéségét kémleli a sekély vízben állva.

Persze pihenés ide vagy oda, a mozgás szeretete munkál benne: a legnépszerűbb felvételei között akad, amelyiken Alica a hófehér homokból beszaladva veti magát a hullámokba.

Máskor pedig jet-skire pattanva szeli a habokat.

A fenti posztokra kattintva megnézheted Alica videóit!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek