A NAP VIDEÓJA

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.18.

Zavarba jöttek a kebelcsodától, a "cseh Pamela Anderson" interjúit látni kell - Videó

Szőke szépség faggatja a cseh labdarúgókat a mérkőzés után. Tana Bystronova jókora figyelmet keltett.

Meglepő döntést hozott a FK Viagem Ústí nad Labem harmadosztályú cseh labdarúgócsapat, amely egy olyan modellel erősítette meg a médiacsapatát, aki korábban naptárlányként szerzett magának hírnevet. Mostantól a mérkőzések után Tana Bystronova kérdezi a játékosokat, és az edzőket.

A "cseh Pamela Andersonnak" nevezett Bystronova korábban topless-modellként dolgozott, és úgy tűnik, szerencsét hozott a csapatnak, amely a CFL B tabella élén áll a "kinevezése" óta. A klub legutóbb 2011-ben szerepelt a cseh élvonalban, de azóta alaposan visszaesett. 

"Ez egy új lehetőség az életemben, annak ellenére, hogy már régóta modellkedem. Teljesen más kihívás, és nagyon tetszik, mert imádom a futballt. Kicsit izarr promóciót csináltunk, de van benne egy sportos rész is. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A lényeg a figyelemfelkeltés, mert a mai világban csak így lehetsz sikeres - mondta a szőke szépség, akiről azt terjesztették, hogy az only fansen is jelen van. - Azt mondják, hogy felnőtt filmes sztár vagyok, de ez nem igaz. Sem az OnlyFans, sem a felnőttfilmek, soha nem szerepeltem ebben a kategóriában, és nem is fogok. Énekesnő, színésznő, műsorvezető, influencer, sminkes vagyok, sőt, pedagógusi diplomám is van, óvodában tanítottam. De a felnőttfilmes kategória számomra elfogadhatatlan".

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek