„Örökre szeretni foglak” – szívszorító beszédet mondott Kobe Bryant özvegye

A tavaly elhunyt kosarast hivatalosan is beiktatták a Hírességek Csarnokába.

A koronavírus-járvány miatt egy év csúszással, de beiktatták a Hírességek csarnokába Kobe Bryant kosárlabdázót. A tavaly januárban, 41 éves korában elhunyt legenda a sportág történetének egyik legjobbja volt, öt bajnoki címet szerzett a Los Angeles Lakers vezéreként. Nem is volt sosem kérdés, hogy bekerül az előkelő társaságba.

Kobe Bryant 2016-ban vonult vissza a játéktól
Fotó: Getty Images

Az eseményen az elhunyt sztár özvegye, Vanessa mondott szívszorító beszédet. Az asszony nem csak férjét veszítette el a tavaly januári balesetben, hanem lányát, Giannát is.

Vanessát a sportág másik legendája, Michael Jordan kísérte fel a színpadra. A hölgy a beszédet férjéhez intézte.

„Kedves Kobe! Köszönöm neked, hogy ilyen nagyszerű férj és apa voltál. Köszönöm, hogy mindig arra törekedtél, hogy tanulj a hibáidból, és hogy jobb legyél. Köszönöm, hogy sohasem mondtál le rólunk. Köszönöm a kitartó munkádat. Köszönöm a családomnak. Köszönöm a lányainknak, Nataliának, Giannának, Biankának és Caprinak. Köszönöm, hogy ilyen fáradhatatlanul dolgoztál és a legjobb életet biztosítottad számunkra. Köszönöm, hogy reggel négykor keltél fel, hogy eddzél, hogy tudj nekem »jó reggelt puszit« adni, és hogy el tudd vinni a lányainkat az iskolába. Köszönöm, hogy sohasem hagytál ki születésnapot, táncbemutatót, díjátadót vagy a lányaid meccsét, ha engedte az időbeosztásod. Köszönöm, hogy a család volt neked az első” – idézi a Nemzeti Sport a beszédet.

Köszönöm, hogy ennyi örömöt hoztál a mi életünkbe és szórakoztattad az embereket. Köszönöm, hogy arra inspiráltál minket, hogy mindennap jobbak legyünk, mint voltunk tegnap. Köszönöm, hogy megtanítottad nekünk, hogy mások örömét a magunké elé helyezzük. Köszönöm, hogy ilyen önzetlen voltál és aranyszíved volt. Köszönöm, hogy sohasem vetted magadat túl komolyan. Köszönöm a humorodat. Köszönöm a szellemességedet. Köszönöm, hogy sohasem mondtál nekem nemet és engedtél engem kiteljesedni... legtöbbször. Köszönöm, hogy türelmes és laza voltál. Köszönöm, hogy te voltál a Mickey egér az én Minnie életemben. Köszönöm, hogy szerettél. Minden életemben téged választanálak.

A lányainknak, Nataliának és Giannának köszönöm, hogy idejüket feláldozták azért, hogy az apukájuk azon lehessen, hogy a legjobb legyen. Bianka és Capri, olyan boldog vagyok, hogy itt lehettek most és láthatjátok ezt. Apa csodálatos volt. Nagyon szeretett titeket.

Gratulálok, kicsim. A kemény munkád és a sok áldozat, amit hoztál, kifizetődött. Egyszer azt mondtad nekem, hogy ha egyszer fogadnál valakire, akkor az saját magad legyél. Örülök, hogy magadra fogadtál. Megcsináltad. Most már a Hírességek Csarnokában vagy. Igazi bajnok vagy. Nemcsak egy MVP vagy, hanem minden idők egyik legjobbja. Annyira büszke vagyok rád. Örökre szeretni foglak, Kobe »Bean« Bryant!„

A kosaras tavaly január 26-án lánya, Gianna kosármeccsére utazott helikopterrel, amikor a gép lezuhant a kaliforniai hegyekben. A fedélzeten kilencen voltak, senki nem élte túl a szerencsétlenséget.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!