Álljunk le a mocskolódással! Nem csak Kassai Viktor hibázott

Mi lett volna, ha szól neki az angol csatár? Volt már hasonlóra példa a világ történetében.

Nem kíméli a hazai és a külföldi sajtó Kassai Viktort. Tény, a magyar focibíró óriásit hibázott a BL-ben, mégha jó eséllyel nem is döntötte el a végül 6-0-ra végződő Manchester City-Sahtar meccset.
Egy biztos, az angol Sterling a földbe rúgott, elesett, ezt pedigKassai „megette”, és tizenegyest adott.


Hibázott a játékvezető, akárcsak a leshelyzetet és egy tiszta tizenegyest elengedő holland kollégája a Napoli-PSG meccsen, az ellenfelét lekönyöklő reálos Sergio Ramos, vagy a szerbeket kicsit lenéző Liverpool.
És, ne menjünk szó nélkül Raheem Sterling mellett sem, hiszen ő is hibázhatott.

Simán megtörténhetett volna, hogy a megbotló csatár odamegy Kassaihoz, és jelzi, „spori, engem itt az égvilágon senki sem bántott.” Nem biztos, hogy a magyar sípmester visszafújja a tizit, de emberi lépés lett volna a csatártól. Ehelyett csak csóválta a fejét, sumákolt, „jól átvertük ezeket az ukránokat”.

Pedig volt már olyan a futball történelemben, hogy egy focista maga jelezte a bírónak, ok nélkül kedvezett nekik. 2012-ben a Lazióban focizó német Miroslav Klose szólt a sporinak, a kezével szerzett gólt, érvényteleníteni kell azt.

A liverpooli Robbie Fowler 1997-ben műesés után kapott tizenegyest. Azonnal szólt a bírónak, hogy ezért nem járt büntető, majd ki is hagyta a kísérletet. "Pechére" csapattársa a kipattanót berúgta. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!