Rendzavarás, Szalai Ádám nem bírt a vérével az ibizai étteremben

Nem csak a pályán vállal fõszerepet. Válogatott csatárunk a bulik motorjaként mikrofont ragad, énekel, vezényli a többiek kórusát.

Szalai Ádám megint bulibáróvá vedlett át, ezúttal Ibizán. A magyar válogatott csatára csapattársaival együtt a spanyol szigeten ünnepli meg, hogy a Hoffenheim indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A német labdarúgó Bundesliga negyedik helyezettjénél láthatóan Szalai a hangulatfelelős.

 

#whataseason

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Nemrég, egy győzelem után magához ragadta a mikrofont, és ő vezényelte az ünneplő szurkolótábort:

Ezúttal, a szórakozóhelyeiről, a féktelen bulikról is híres Ibizán nem a drukkerek, hanem a csapattársai kórusát dirigálta. Egy étterem teraszán zengett-zúgott a focisták torkából az "Europapokal, Europapokal" (azaz: európai kupa). Az alábbi videón látható: nem biztos, hogy ez a hangoskodás minden vendégnek tetszett. Amikor valaki rájuk szólhatott, vagy csak rosszallóan nézett rájuk, akkor kicsit visszavettek a hangerőből - hogy aztán újra rákapcsoljanak.

 

 

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Nem idegen Szalaitól ez a fajta főszerep. A norvégok elleni Eb-pótselejtezős siker után egy körúti kocsma pultjába beugorva fizetett vagy 200 pálinkát a magyar drukkereknek. Most télen fotókkal és videókkal gazdagon illusztrált brazíliai üdülésre vitte a "Szalai team" tagjait.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!