A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
A NAP KÉPE

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.25. 14:56

Raklapok is kellettek a focicsodához Európában

Történelmi győzelem Reykjavikban a Vikingurtól. Az izlandi csapat belga ellenfelet győzött le a Konferencia Ligában, majd jöhetett az ünneplés.

Az izlandi Vikingur Reykjavík labdarúgócsapata csütörtök este 3-1-re legyőzte a belga Cercle Brugge-t, ezzel az első izlandi klub lett, amely meccset tudott nyerni egy európai kupasorozat főtábláján - írja az Origo. A Konferencia Ligában lejátszott meccsen 1200 szurkoló volt jelen, ehhez a létszámhoz az is kellett, hogy raklapokból lelátórészt építsenek.

Fotó: Vikingur Raykyavik

Sikerének köszönhetően a Vikingur két forduló elteltével, egy győzelemmel és egy verséggel a 22. helyet foglalja el a tabellán, így jelenleg továbbjutásra áll az Ekl-ben.

A történelmi győzelem után a Vikingur játékosai az öltözőben ünnepelték a szenzációs sikert, a játékosok minden bizonnyal soha nem felejtik majd el a belga csapat elleni kupamérkőzést.

A Konferencia-ligában az izlandiak legközelebb a Ferencváros korábbi ellenfelét, a bosnyák Borac Banja Luka együttesét fogadják majd november 7-én.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek